Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość ze śląska

Problem z wyprowadzką

Polecane posty

Gość gość ze śląska

Witam serdecznie, mam problem z wyprowadzką od chłopaka. Jesteśmy razem prawie 2 lata, jakoś po połowie roku zamieszkalismy razem (z jego inicjatywy). Dopóki się spotykalismy pracowałam, później mi powiedział, ze nie ma sensu się męczyć i mi cos załatwi w domu. Faktycznie tak było, ale tylko na rok. Teraz tylko ja dostaje alimenty z FA, muszę oplacac sobie telefon i szkole. Oczywiście on wyciąga ode mnie ile popadnie, bo skoro mieszkam z nim, jego bratem i mama to mu się należy. Udalo mi się wyprowadzić od niego 2 razy, ale wracalam... Wierzyłam mu, że się zmieni, ale cóż... Jest tak samo. Mialabym się niby za co wyprowadzić, ale nie ma mi kto w tym pomóc, a mam tu wszystko. Dodatkowo jego mama się w to wszystko wtrąca. Jak probuje się wynieść to do niej pisze i dzwoni, wtedy ona zaczyna, żebyśmy pogadali i się ułoży itp... Ale rozmowa nic nie daje. Co mogę zrobić w takiej sytuacji? A i jeszcze ostatnio jak próbowałam się wynieść to zabierał mi wszystkie moje rzeczy, ktore sobie kupiłam będąc z nim i mówił, że to jego :/ nic tylko iść skoczyć z mostu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować