Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ONAnananana

Związek z żonatym mężczyzną

Polecane posty

Gość ONAnananana

Jest z żoną z powodu dzieci, wspólnego domu, wspólnego majątku itd. Ponoć kocha mnie, na nią patrzeć nie może...ponoć... Czy jestem kolejną naiwniaczką, czy w końcu zostawi żonę? Chciałabym poznać historie dziewczyn które to przerabiały, lincz proszę sobie darować...

Gość gość
Jestem chlopakiem i zadal sie do mnie zonaty. Podszedl i mowil ze ma dobre intencje. Mowilem ze nie chce i zeby odczepil sie a on ze jest dobry i chce mnie. A ja do niego ze ja wole jemu wiecie co. A on sie nie zgodzil i nie poszlusmy na randke bo on chcial dominowac a ja tez a twoja historia?

Gość gość
Jesteś naiwniaczka nie ty pierwsza nie ostatnia kazdy żonaty będzie ci takie bsjki opowiadać byle by mieć d...pe ns boku sory ale tak jest on nie zostawi żony tylko prędzej ciebie wymieni na inną a zona jest dalej. Przed rodziną i znajomymi gra szczęśliwego

Gość gość
Mój kochanek też mówił że z żoną nic go nie łączy a po czasie wyszło że był że mną tylko dla seksu analnego i oralnego bo ona preferowala tylko seks klasyczny. Czuję się wykorzystana.

Gość gość
Ech, ale przecież tych historii jest tysiące.. O tym jak to facet obiecywał i snuł opowieści,że on już, już zaraz odejdzie, potem to "zaraz" przeciąga się w nieskończoność, trwa latami, a kochanka (nie mówiąc już o żonie) bardzo cierpią. Szkoda życia na coś takiego. Serio.

Gość gość
Mnie zonaty chcial wziac tez na to bo chcial sprobowac z chlopakiem a zona nie chciala dokleic wonsow

Gość gość
Jesteś kolejną naiwniaczką. Teksty, które Ci sprzedaje niezmienne od late identyczne teksty takich oszustów. Że też jeszcze się ktoś na nie nabiera.

Gość gość
I chcial.miec takiego chlopaka jak ja do wiecie czego. Kazal mi zapuscic brode i mowil ze moge powiedziec jego zonie ale po co.mi taki klopot jak ja tego facia moglbym tylko dac mu polizac loda waniliowego

Gość gość
Potem sie zdziwisz jak Twój facecik Cb zdradzi .

Gość gość
A dla mnie żałosne jest wyrwanie cudzych facetów :)

Gość gość
a liżesz mu fujare?

Gość gośćhdjejx
Pewnie od**t też mu lize... Haaaha

Gość gość
No ten zonaty chciel mi polizac loda malinowego a ja mowie ze zonie powiem. A on: a to prosze bardzo.

Gość gość
A ja sie wystraszylem ze on zrobi lizu lizu zona sie dowie rozwiedzie sie i on wtedy bedzie mnie zmuszal do lizu lizu. A ja szukam dziewczyne nie zonatego

Gość gość
Może i zostawi żonę ale za jakiś czas też Ciebie. Takie typy potrzebują ciągle nowych wrażeń.

Gość gość
On ten zonaty mnie odwoziel autem i chcial polizac loda waniliowego mowil ze juz nie moze jak na mnie paczy na mojo twarz a zone tez ciup ciup ale ja go bardziej biore juz na sam moj widok bo ja jestem facetem a zona kobieta

Gość gość
Związek z zonatym mężczyzną ma taką samą szansę na powodzenie jak wytypowanie 6 w totolotka. Zdarza się ale to 0, 0000001 procenta. Daruj sobie i nie marnuj swoich najlepszych lat.

Gość ONAnananan
Dzięki za odpowiedzi. Może wyjaśnię, że gdy poznałam go, nie wiedziałam że ma żonę, znajomość dosyć szybko się rozwinęła, o żonie powiedział mi dopiero niedawno. To wszystko jest świerze, nie tkwię w tym od lat, ale przyznam, że ciężko mi zrezygnować. Widzę, że się męczy z żoną, w zasadzie nawet nie namawia mnie do seksu, chce spędzać ze mną czas, przytulić się, pogadać...jasne chemia jest, ale powiedział mi że jeśli nie chcę, jeśli czuję się wykorzytywana, to nie musimy tego robić, Oczywiście jest sporo starszy, czasem traktuje mnie jak ojciec, którego parę lat temu straciłam

Gość ONAnananan
świeże, sory mam problem z dysortografią, nie jestem tępą blondi :)

Gość gość
Oczywiście, że jesteś naiwna. Jak facet chce to się rozwiedzie i kosztem majątku(albo wcześniej coś wyprowadzi), a dla dzieci będzie wiedział, że lepszy szczęśliwy tata niż udająco-nieszczęśliwy. Po prostu w domu ma wszystko gotowe, ma ułożone życie i pewnie obiad na stole, a do Ciebie przychodzi na gorący seks. I związek z zajętym czy zonatym? smieszne okreslenie

Gość ONAnananan
Helloł? Przecież napisałam, że nie namawia mnie do seksu...

Gość gość
00:28 im dłużej będziesz w tym tkwiła tym trudniej będzie Ci się rozstać. Nie marnuj sobie życia, czas ucieka i nigdy nie wraca.

Gość gość
Oczywiście czasem się zdarza, że odchodzą. Ale szkoda zycia na czekanie. Nawet jak 10 osób tu napisze o szczęśliwym zakończeniu to nic Ci to nie da, Twoja historia to osobna sprawa i nie masz co patrzeć na wyjątki. Ile masz lat? Stracisz prawdopodobnie tylko 2-3 lata życia, a potem on znajdzie kolejną kochankę, a z żoną zostanie

Gość gość
daj sobie z nim spokój poki nic sie nie wydarzyło. Masz jak w banku ze on od zony nie odejdzie, bo wspolny dom, dzieci i takie tam bla bla bla , stare spiewki. zmarnujesz z nim tylko czas i bedziesz porzucona, rozgoryczona i wykorzystana. Sprawdz wsród jego bliskich znajomych jak jest miedzy nim a jego zoną, lub powiedz mu ze cos miedzy wami bedzie jak bedzie wolny a zobaczysz jak sie szybko ulotni

Gość gość
Świerze?

Gość ONAnananan
Tak wiem... ale bywa że odchodzą od żon... chciałam poznac historie tego typu. Potrzebuję go bardzo...inni mnie nie interesują...przecież się nie zmuszę...

Gość gość
W czasie gdy pisałam moją odpowiedź to jeszcze Twój post o braku seksu się nie pojawił. Jak świeże to jest?

Gość gość
00:34 inni Cię nie interesują, bo tkwisz w tym układzie. Odetnij się od niego i znajdź swoją drugą połówkę.

Gość gość
mój tez nienawidził zony, a jak sie wsciekłam i po kilku latach zwodzenia odeszłam to wyobraz sobie ze on nadal jest z ta zoną, ba !! nawet w prezencie na 40 urodziny zabrał ja do Włoch :/ oni kłamia, maja ta sama gadke, jak ta zona jest tragiczna ale sa z nimi dla domu, kredytu, dzieci itp nie daj sie nabrać

Gość ONAnananan
niecałe 3 miesiące