Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazyliscie ze tylko odrzuceni ludzie biora rozwodki albo panny z dziecmi?

Polecane posty

Gość gość

Dotyczy to tez kobiet; ludzie ktorzy byli dlugo sami, czesto biora juz co jest, czyli panny,rozwodki, rozwodnikow albo wdowcow, z dzieciakami, z zobowiazaniami.Ja juz bym wolala byc sama niz brac byle co ktore szuka jelenia. Zauwazcie ze nigdy nie ma w takich zwiazkach milosci, ludzie nawet nie moga sie dogadac, sa ze soba zeby nie byc sami. Nigdy taka atrakcyjna osoba nie wezmie kogos po przejsciach.

Gość gość
Racja masz.

Gość gość
Nie, nie zauważyłam.

Gość gość
Odrzuceni albo ci co długo byli sami. To nie są synonimy. Ogólnie masz chyba rację

Gość gość
Zauważyłem że masz nasrane we łbie.

Gość gość
Autorko co dostałaś kosza? Wolał pannę z dzieckiem niż Ciebie? :-) tylko się nie poplacz :-D

Gość gość
Pełna zgoda BYLE CO bierze byle co tak jak moja eks ;-) :-P

Gość gość
Bzdura. Jestem całe życie sam, i wolę już być sam do końca życia, niż wejść w związek z rozwódką, lub kobietą po przejściach.

Gość gość
Nie dostalam kosza bo mam fajnego chlopaka i nie planujemy sie rozstac. Zauwazylam ze w patologicznych srodowiskach czesto ludzie tak sie paruja. Ale nie zawsze bo jak ktos jest wybitnie brzydkim beztalenciem to tez ma problem ze znalezieniem kogos. W sumie szkoda mi ludzi, takie kiepskie zycie.

Gość gość
Nie wiem. Kazdemu sie rozwod moze przytafic i moze byc niewinny bo druga strona zawinila

Gość gość
Fajnie, że czujesz się lepsza, ale nigdy nie wiadomo jak potoczy się życie. Może za niedługo Ty będziesz rozwódką, samotną matką, odrzuconą czy samotną osobą. Nie śmiej się z innych.

Gość gość
Nie smieje, tylko wspolczuje. Moj kuzyn podrywa TYLKO zajete, rozwodki, panny z nizin spolecznych. A potem nie dziwne, ze patologia plodzi patologie.

Gość gość
Jesteś strasznie arogancka. Tacy ludzie jak ty bardzo szybko dostają nauczkę.

Gość gość
Czego wspolczujesz? Czy każda rozwodka albo dzieciata to patologia? Owszem fajnie być z kimś świeżym ale w pewnym wieku to mało prawdopodobne. Nie rozumiem takiego podejścia. Przecież nie każda po przejściach szuka jedynie frajera który będzie utrzymywał ja i dziecko. A rozwód może być spowodowany wieloma czynnikami.

Gość gość
Hahaha dobre ;) Samotna matka musiała SAMA utrzymać dom i wychować dziecko jeszcze zanim poznała nowego faceta. Zwykle na frajera z kasą czekają bezdzietne i wypindrzone dwudziestki.

Gość gość
Rozwódki biorą obszczymury,brzydale,stare kawalery po 50tce. Tak wynika z moich obserwacji.

Gość gość
Jestem atrakcyjna, piękna kobieta po przejsciach. Wychowuje sama dziecko. I nie szukam " jelenia". Nie mam problemu z tym, ze jestem sama.

Gość gość
Nie zauważyliście. A co to jakaś hańba być rozwódką czy 'panną' z dzieckiem? A ty co, katol? Dorośnij.

Gość gość
Współczuję autorko pustactwa. I obyś ty nigdy nie znalazła się za niewyparzoną jape po drugiej stronie

Gość angry
jestem rozwódką (z winy ex), ma 2 dzieci, wykształcenie i pracę. Radzę sobie sama, może nie super ale radzę, nie szukam jelenia. A i jestem po 40. Nie wiedziałam, że jestem drugiego gatunku :(

Gość gość
Ja np. nie uważam, że ktoś po rozwodzie albo ktoś kto ma dziecko jest kimś gorszym (pod warunkiem, że sprawy są poukładane). Jedyne, czego bym absolutnie nie zaakceptowała, to faceta, który nie interesuje się swoim dzieckiem, zalega z alimentami itd.

Gość gość
Nie zauważyłam, wręcz odwrotnie. W pewnym wieku facet czy kobieta bez przeszłości to czesto dziwota z odchylaniami, którego/której nikt nie chciał. Podejrzany jest taki 35-letni/a bez przeszłości.

Gość gość
przeterminowane i przechodzone z bagazem te rozwódki eee to nie dla mnie

Gość gość
To prawda, stary kawaler bez przeszłości, bagazu po 35r.ż. nie nadaje sie do zycia. Unikac takich jak ognia!

Gość gość
Póki wypinasz gołą dupę to nie jesteś odrzucana ani pomijana, ale przytyj chociaż 10 kg albo niech ci się coś w życiu stanie :D to posmakujesz takiego życia.

Gość gość
Też nigdy nie wybrałbym faceta z dzieckiem, w dodatku któremu obojętny jest los dziecka i nie ma na alimenty.To nieodpowiedzialny drugi sort.

Gość gość
Bo panny z dzieckiem to najgorszy sort

Gość gość
Autorka naiwnie myśli, że zawsze będzie miała idealny związek i idealne życie :D Faceci w większości zdradzają albo okazują się nieodpowiedzialnymi debilami nawet po ślubie. Autorka też jest niedojrzała i sama może skopać związek i być samotną matką czy rozwódką. Dziewczyno obudź się! Mało jest szczęśliwych małżeństw, kiedyś ludzie nie mogli się rozwodzić więc tkwili w nieudanych związkach.

Gość gość
gość wczoraj Nie dostalam kosza bo mam fajnego chlopaka i nie planujemy sie rozstac. Zauwazylam ze w patologicznych srodowiskach czesto ludzie tak sie paruja. xxxxx Parujesz to się ty gówniaro z patologii, a nie ludzie którzy wzięli ślub i założyli rodziny nawet jeśli byli rozwodnikami czy wdowcami. Ty przy nich jesteś nikim razem z tym twoim gachem dochodzącym na godzinkę. :D

Gość gość
Autorka nie ma żadnego związku. Do niej jakiś gach wpada na godzinkę, a ona się cieszy, że ma chłopaka :D