Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

W Namysłowie ludzie żyją w zgodzie z naturą i dlatego nie mamy kibli w domach

Polecane posty

Dobrze wiesz że to nie w Namysłowie tylko we Wrocławiu ludzie nie mają toalety w mieszkaniach bo mają kibel na korytarzu dałem ci nawet link

Po trzecie podszywie nie jesteś dobrym podszywem bo gdybyś był dobrym podszywem to byś przynajmniej wiedział że ja nie mieszkam w Namysłowie i nigdy nie mieszkałem w Namysłowie do Namysłowa mam 15 km i tam się urodziłem ale całe życie mieszkam w polkowskiem 15 km od Namysłowa

Gość gość
nie kłam kałbuc, nie macie kibli i sracie po polach gdyby bylo inaczej wrzucilbys fote kibla z karteczką a dobrze wiem że tego nie zrobisz wiesniaku z wyp**dowa do którego 21 wiek jeszcze nie dotarł :)

18:08 nie jestem kałbuc tylko Kołbuc Analfabeto to po pierwsze a po drugie kibli nie mają w twoim "kochanym" Wrocławiu i w setkach kamienic nie mają łazienek i toalet bo srają w kiblach na korytarzu

Gość gość
mieszkam w londynie wiesniaku srajacy na polu a we wroclawiu nigdy nie bylem

Wrocław - stolica kultury, a toalety w zrujnowanych kamienicach wciąż na korytarzach (ZDJĘCIA) Ewa Wilczyńska 21 czerwca 2015 Aktualizacja: 23 lipca 2015 16:09 www.gazetawroclawska.pl › Aktualności 23 cze 2015 - Ze ścian łuszczy się farba, w poręczach schodów brakuje szczebelków, a każdą wolną przestrzeń zdobią napisy. W większości wulgarne. W 350 kamienicach we Wrocławiu toalety wciąż są na korytarzach. Ta liczba szybko się nie zmniejszy. Zobacz dzisiejsze wydanie internetowe Gazety Wrocławskiej.

tak :D nigdy nawet nie byłeś za granicą a ty mi tu o londynie wyjeżdżasz o Londynie to możesz sobie pomarzyć i nie nazywaj mnie wieśniakiem bo gdyby nie wieś i rolnicy których nazywasz śmierdzącymi wieśniakami to byś z głodu w tym swoim śmierdzącym mieście zdechł czubku

Gość gość
idz sie lepiej wysraj na pole i wróć na kafeterie dopiero jak wam kanalizacje na wsi Namysłów pociągną czyli za jakieś 100 lat xD

18:19 wbij sobie do łba że Nie mieszkam w Namysłowie to po pierwsze a po drugie Namysłów to nie wieś tylko Miasto i Namysłów ma prawa miejskie od 1249 roku i w Namysłowie wszędzie są wodociągi miejskie ogrzewanie i kanalizacja czubku a po drugie w mojej wsi polkowskie mam łazienkę i toaletę ze spłuczką od zawsze i co zatkało cię czubku?

Namysłów to miasto czubku Strona główna - Urząd Miejski w Namysłowie www.namyslow.eu/ Aktualności; Gmina Namysłów. »Władze gminy; »Kontakt i podstawowe informacje; »Rada Miejska w Namysłowie; »Namysłowska Rada Seniorów; »Młodzieżowa Rada Miejska w Namysłowie; »Jednostki organizacyjne; »Spółki Gminy Namysłów; »Budżet Obywatelski Namysłowa; »Sołectwa; »Osiedla w Namysłowie ... ‎Gmina Namysłów · ‎Spółki Gminy Namysłów · ‎Herb i flaga gminy Namysłów · ‎Kontakt

Gość gość
a co robisz za beczkowoza i z każdem klockiem walisz na pole pode ksacki??

Gość gość
bo ja se siadam jak na tronie i najlepi wiedza mi wchodzi jak goowno uchodzi!!!

;D