Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kochanką

Polecane posty

Gość gość

Zonatego i powiem ze czuje sie wolna, niczego mi przy nim nie brakuje, daje mi uczucie, seks jest wspanialy, okazuje czulosc. Przez 5lat nic sie nie zmienilo miedzy nami z dnia na dzien sie do niego przywiazuje emocjonalnie. Ostatnio wspomnial ze chce byc ze mna, mieszkac i zyc razem. I co z wiazku z tym mam dylemant teraz bo dal mi wybor nigdy nie chcialam by odchodzil od dzieci bo ma 2. Zona to mnie akurat nie interesowala. Chodzi mi o te dzieci. Czy ta zona jego bedzie mu utrudniać kontakty z dziecmi..

Gość gość
Zapytaj ją,sobota dzisiaj a Ty przed kompem?nie z kochankiem?buhahaha!

Gość gość
provokatorka zas sie nudzi :D

Gość gość
Kochankowie szwendaja się po sklepach prezerwatyw szukają :)

Gość gość
To pytanie odnośnie dzieci to powinien Twój kochanek zadać swojej żonie i jak rzeczywiście jest tak żle,ze nie chce z żoną juz dłużej żyć tylko z Tobą to niech nie opowiada Tobie tylko z zoną niech porozmawia. i nie wierz tak ślepo Twojemu kochankowi bo na razie to on tylko "pięknie opowiada"-liczą się czyny

Gość gość
dla mnie mąż ,który pieprzy inną na boku jest szmatą,żadnych szans,bo to zwyrodnialec taka samą zdzirę puka na boku

Gość gość
Jak będzie utrudniała to niech zakręci kurek z alimentami od razu zmięknie

Gość gość
żona pozostanie ważniejsza itak, bo z nią ma dzieci.

Gość gość
więc jeśli chcesz być równie ważna jak żona, to strzel sobie z nim dziecko

Gość gość
a jeśli zdecyduje się odejść do kolejnej kochanki zostanie ci dziecię i wspomnienie udanego życia

Gość gość
znowu kolejna chora kochanica nam się wysrała na kaffe. z jednego forum na drugie. jak na jednym pogoną dziadówę, zakłada nowy topik byle tylko zakomunikować, że jakiś dziadyga zwrócił na nią uwagę.

Gość gość
Jesteś bezwstydną kobietą, tyle w twoim temacie

Gość gość
Hehehe uwielbiam te tematy. Zonaty mowi to zonaty mowi tamto zonaty mowi mowi mowi zonaty chce tego zonaty nie chce tamtego. I w czym niby jest lepszy od singla?

Gość gość
znudzeni zonaci nabijaja te tematy. zona poszla na zakupy a oni posadzili dzieciaka przed tv a sami wykorzystuja 2 h na zmarszczenie freda przed laptopem i wsadzanie kija w mrowisko. zadna z nich partia. jak enuchy dla mnie

Gość gość
I w czym niby jest lepszy od singla? X We wszystkim jak spróbujesz z żonatym zrozumiesz

Gość gość
22:11 Tu nie ma co próbować. Towar przechodzimy mocno, wyeksploatowany tak jak 20 letni samochód Towar uszkodzony, brak moralności w próbach nawiązaniu układu to defekt nie zaletą. Zresztą co taki może zaoferować ? Czułe słówka ech, że też ktoś na to się nabiera, może desperatki Jeżeli gość nie ma hajsu i nie przyćmi tym to nic nie może. ... słabo, co ?