Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Gdyby nie wieś i rolnicy to byście z głodu w mieście zdechli frajerzy

Polecane posty

uduście się tym miastem gardzicie ludźmi ze wsi i nabijacie się z nich i nazywacie ich śmierdzącymi wieśniakami a gdyby nie wieś i rolnicy ze wsi to byście z głodu w mieście pozdychali więc udławcie się tym miastem !!!

o takich sprzętach miastowe przygłupy możecie sobie pomarzyćŚwiat Niesamowite, Nowoczesne maszyny budowlane ... - YouTube Film dla zapytania nowoczesne traktory youtube ▶ 12:12 https://www.youtube.com/watch?v=N06a_fKWws8 4 mar 2017 - Przesłany przez: Michele Parks Please try again later. Published on Mar 4, 2017. Świat Niesamowite, Nowoczesne maszyny budowlane ...

Gość gość
wy tyz byśta zdechły bo jak miastowy kupi to ty buraku mozes se zycie oryganizować ale i tak sie słomy ze mózga ni wyzbedzies!!!

Gość gość
debilu ja sia z tobo zamienie bo dopiero moja świadomość dała by mi imperium o jakim ty nawet nie śnisz!!!

Gość gość
lubię Sryki:P

ten sprzęt jest więcej warty niż to wasze nędzne śmieszne mieszkanko w bloku bądź obskurnej kamienicy w tym waszym mieście :D

Gość gość
ale ja w tym mieszkanku nawet w blokowisku osiągam nirwanę ,ale co ja piszę przecież co to dla ciebie jest nigdy nie pojmiesz