Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokochalabym se zonatego garniturowca z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Ale nie mam zamiaru naruszac czyjegos zwiazku. Jest piosenka w ktorej jest swietny kolo przystojny ma fure wyglad i klase a ona ma kolesia ktory przewozi ja autobusem swietna piekna laska i tamten o niej marzy sni co by z nia mogl spedzic i podsumowuje to ze autobut to nie jest najbezpieczniekszy spos komunikacji i zaoferowalby jej wiecej ale nie bedzie naruszal jej zwiazku. I czuje sie jak ten koles.

Gość gość
Disco polo?

Gość gość
Nie. Taki fajny gosc spiewa dobrze ubrany taki pierwsza klasa. No i wlasnie ...a tu lipa

Gość gość
Nie oglądam teledysków od wieków.

Gość gość
Mniejsza o to. W kazdym razie ponoc znalazl sobie fajna babke no to znowu nie bedzie milosci w tum odcinku

Gość gość
Modą na sukces ma już tyle odcinków... Każdy z każdym na każdym pogania. Sama widzisz.

Gość gość
I znowu kula w plot. Nie mozna sie zeazac. Moze za 97557899 razem spotkam te wielka milosc.

Gość gość
Trzeba jeszcze wiecej grzebac i przegladac. To jest troche jak z ubeaniami nie ten kolor nie ten rozmiar nie ten kroj nie ta cena. Az w koncu gdzies jest idealna sukienka. O tak ta jest piekna. Czasem sie popruje z boku ale mozna zeszyc no i po latach sie nudzi ale mozna doszyc perly i jak nowa. A potem juz sie rozlazi ze starosci ale sentyment jest no i tak lezy w szafie szkoda wyrzucic i przypomina o tym jak sie ja pokochalo przy pierwszym spotkaniu.

Gość gość
Najsmieszniejsze jest to ze bylam przekonana wrecz pewna ze jest wolny ale niesmialy. I ja taka stara cwaniara dalam sie nabrac jak male dziecko. Nie nosil nigdy obraczki. Ciagle byl zajety nowe przedsiewziecia. Ciagle gdzies latal zero czasu w domu. A to wystawy a to pokazy i prezentacje. I taki skryty nigdy nie mowil: moja zona. I taki mily i w ogole a tu ni stad ni zowad nagle cos takiego. Dalam sie nabrac. Nic sie nie wydarzylo. Po prostu sie znalismy i rozmawialismy czasem. I nikt nic nie mowil o tym. Ze szoknelo mnie to. Lecz kiedy juz wiem bo inni mnie uswiadomili no to nie naruszam czyjegos zwiazku. To byloby podle. Choc moj ktos kiedys naruszyl i zniszczyl ale nie chce byc podla i wybaczam im. I tyle. Widocznie dla mnie jest ktos inny.

Gość gość
Zreszta nie chce kogos po przejsciach i z cudzym dzieckiem tylko singla.

Gość gość
I czlowiek czasem dzieki fartowi czy zrzadzeniu unika najwiekszej glupoty swojego zycia. Traci czujnosc bo owladnie nim taka piekna wizja i to co chce widziec. Tak latwo sie mozna wywalic

Gość gość
W końcu coś z lamusa.

Gość gość
I wszystkie testy zawiodly. I byl dostepny wieczorami i w weekendy. I zawsze opanowany. Po prostu niewiarygodne. Ufff...upieklo mi sie i na szczescie nie wpadlam w to bagno.

Gość gość
Powinny byc takie specjalne papierki. Dotykasz papierkiem kolesia i juz wiesz czy zonaty czy wolny. Moze ktos kiedys opracuje taka metode a poki co trzeba wzmozyc czujnosc

Gość gość
Zonatym powinno się wypalac znak na jajach tym łomem do mieszania w piecu. Powinno się wypalac Ikei żony i numer telefon.

Gość gość
Potem poznalam nastepnego ktory twierdzil ze jest singlem i dostepny wieczorami przegadalismy przez fona kupe godzin i w weekendy no i mialo dojsc do randki. A tu kolezance pokazuje jakie ciacho a ona do mnie: ale on jest zonaty i ma dziecko. Ja: ? Dziwne mi mowil ze singiel bez dzieci. Ona: ja sie spytam kolezanki ale kojarze ze on ma zone. A ja na to: a moze i klamal ale nigdy nie widzialam obraczki jak widywalam go na sesjach. Hm...

Gość gość
Po prostu pokochalabym se zonatych garniturowcow z dzieckiem i git. Oni by byli zadowoleni, zona mniej. Dziec***ewnie tez nie. Po prostu brak slow. Az sie odechciewa kogos poznawac nieznanego pochodzenia bo nie wiadomo co znowu.

Gość gość
Zawsze robie rozpoznanie ale czasami malo brakuje i mozna wtopic. I bylo spotkanie dla singli i kto przyszedl? Oczywiscie zonaty z dwojka dzieci. Ale wiedzialam ze zonaty bo przeswietlilam portal spolecznosciowy i znalazla sie zona. Ale on na swojej fotce widnieje jako singiel. A potem larmo ze ktos podrywa zonatego. A jak nie wie ze zonaty tzn nie podrywa?

Gość gość
Sa bezwzgledni. Bez zadnych skrupolow

Gość gość
*skrupulow A ja ci zycze bys spotykala samych zonatych z dziecmi ktorzy beda udawali singli i zebys wiedziala jak to jest milo. Oby ci sie tylko tacy trafiali a na koniec niech ktos ci przysra tak jak ty na tym forum i zwali na ciebie. Jak ty postepujesz niech ciebie to samo spotka. A tych zonkosiow to maja szczescie ze nie jestem wredna ale ktos moze bedzie bardziej wredny i sie skonczy ich udawanie ze single i jak zostana sami to moze cos zrozumieja ze nie mozna zle traktowac innych co nie zawinili ani swoich zon ani dzieci. I odwal sie ode mnie

Gość gość
I zycze ci by na koncu tez zdradzil cie twoj wlasny maz z facetem.

przepraszam ale mezczyzni to debile zboczency i kazdy nienormalny i pani nie zycze ja myslalam ze pani specjalnie chce odebrac pani ktora ma meza

Gość gość
I tym zonkosiom zycze by za to ze sa pidli jak ty ich zony tez ich zdradzaly z ich kolegami i traktowaly jak bankomat bo zasluguja na wszystko co najgorsze. Co wyrzadzasz komus niech wroci do ciebie a ode mnie won

przepraszam i wiem kazdy mezczyzna zdradza i ja dlatego nie chcem miec go

Gość gość
Trudno gdy roochać sie chce udawać zpe sie nie chce . Tylko dlatego żeby taka szmata nie pomyślała ze facet jest zboczony . Tylko impotent nie jest zboczony.

Gość gość
To ja tez przepraszam w takim razie i tez zycze odnalezienia szczerego mezczyzny z dobrymi intencjami. Uwazam ze nie powinno sie naruszac zwiazku. Ale jesli ktos nie wie a sie dowie to nie jego wina. Lecz zycze sobie aby nikt nie probowal mnie wciagac w swoje intrygi i na szczescie tego unikam. Ale to juz meczace ze czlowiek chce spotkac kogos porzadnego a tu zlo czai sie zeby tylko wplatac. Nie chce tych ludzi nienawidzic ale mysle ze zycie powinno dac im solidna nauczke zeby sie opamietali.