Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokochalabym se zonatego garniturowca z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość
Ale to jest ich problem ze chca czegos i to za free. To zona jest od tego. A nie zawracanie glowy porzadnym ludziom

Gość gość
No to jak nie potrafi zyc w malzenstwie to niech zony tez ich zdradzaja i odplaca pieknym za nadobne i niech wiedza jak to jest milo byc rogaczem a uzasadni to w ten sposob ze jej sie chcialo. I tak powinno byc - zdradzil to zostal zdradzony. I niech tez go to wkurza

Gość gość
W koncu sie porzadnie wkurze i bede informowac zony co wyprawiaja zeby mieli pieklo w domu bo mdli mnie juz od tych zagrywek. Jak jeden z drugim wyladuja na lodzie albo z reka w nocniku to sie skonczy. I juz nikt takiego nie zechce i bardzo dobrze mu tak

Gość gość
Mnie to nie obchodzi. Ma zle intencje to wypad poki jestem dobra. Bo mam tez swoj poziom cierpliwosci i dobiega konca. Nie chce oceniac tych ludzi kazdy ma prawo zbladzic ale ktos kto notorycznie i bezwglednie chce krzywdzic ludzi powinien zostac porzadnie ukarany. Tak jest sprawiedliwie

Gość gość
Rozne sa sytuacje i nikt nie jest bez wad. Inna sytuacja kiedy ktos sie zakochal i faktycznie ma zle w domu. A inna jest kiedy ma dobrze w domu i jeszcze szuka zeby kogos wykorzystac z premedytacja. Dla takich bezwzglednych ludzi nie powinno byc skrupulow. Zreszta kazdy jest dorosly i wie ze jesli mu sie nie uklada to najpierw konczy sie jedno zeby zaczac nowe a nie po cwaniacku mysli ze ktos bedzie jego sluzacym. To jest przegiecie. Nie chce z takimi ludzmi miec nic wspolnego ani do czynienia. Chce zeby sie odwalili ode mnie i nigdy sie bue zblizali. Jeden mnie nachodzil i uwodzil i zle sobie o nim pomyslalam zeby sie odczepil i nagle dostal tel ze corka zlamala noge. Nie ciesze sie z cudzego nieszczescia ale przyszlo mi do glowy ze to chyba na opamietanie zeby zajal sie rodzina niz usilowal kogos skrzywdzic bo jak usiluje mnie wurzadzic szkode to los sprawia ze dostal po glowie. Nic najwyrazniej w przyrodzie nie ginie. Co komus wyrzadzasz wraca do ciebie dlatego nie chce nikomu szkodzic i chce byc dobrym czlowiekiem

Gość gość
Oczywiscie idealem nie jestem i zdarza mi sie zle myslec a nawet zyczyc ale staram sie tego nie robic bo zle zyczac innym to tez jest zlo. A zlo zwycieza sie dobrem a nie zlem i zemsta.