Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowana_26

Nic na siłę?

Polecane posty

Gość gość
To z 15:12 to byl podszyw. Ja naprawde jestem chetny!! Ale tylko faceci wchodza w gre. Ktos, cos?

Gość gość
A nie mozesz dewiancie gdzie indziej skladac tych ofert? Widac za slabo szukales po agencjach

Gość gość
Ok, przejade sie wobec tego do najblizszego wojewodztwa. Tam zaczne swoje poszukiwania.

Gość gość
to samo j sobie powiedziałem - Polskie dziewczyny są beznadziejne,mają mnóstwo wymagań,same od siebie dając niewiele, są pazerne,roszczeniowe,mają nieustanne pretensje o wszystko. już dawno pogodziłem się z tym że będę sa, nie wiem, może Los, Karma czy Bóg tak chciał.Mam już 33 lata, od 10 lat nie miałem kobiety i tak już chyba pozostanie.

Gość gość
Mimo calej swojej nienawisci, ktora przelewasz na polskie kobiety, musze Cie pochwalic- nalezysz do rzadkich przypadkow facetow, ktorzy nie maja parcia na zwiazki. Pytanie tylko, czy to, ze nie miales kobiety swiadczy o tym, ze zaliczales wszystko co sie napatoczylo? Czy zyles cnotliwie.

Gość gość
aż tak źle z tymi kobietami to nie może być

Gość gość
Zgadzam sie :)

Gość gość
Jakas masakra z facetami w tych czasach :(

Gość gość
A moze lesbijka?

Gość gość
Bo dziewczyny jakieś takie bogobojne są dziś. Od razu chcą żeby się deklarować, wchodzić w związek na całego, ślub, dzieci i kierat dnia powszedniego. A tu przecież trzeba używać życia. Trochę niezobowiązującego seksu i od razu lepiej się poczujesz.