Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę iść na ślub siostry

Polecane posty

Gość gość
Autorze to nie idź, sam stwierdzasz że ani w pojedynke ani w parze nie chcesz, bo się źle będziesz czuć. Rodzina wie w czym problem, tez im twoje preferencje nie na reke, to oszczędź i sobie i im zażenowania.

Gość gość
No nie, rodzina by chciala zebym przyszedl i zachowywal sie "normalnie" w sensie z dziewczyną, a nwet jak sam to tanczyl z kobietami, albo przyszedl jak na chrzciny, na chwile chociaz. Ale idąc na wesele to nie to samo co chrzciny, trzeba potanczyc z kims, z kobietą, a ja tego nie potrafię, nie chce. Czuję skrempowanie i dyskomfort. Czuje przymus do bycia lesbijką ktorą nie jestem. Jakbyscie sie czuly/czuli, jesli jestescie hetero, mając isc na wesele np. gejow czy lesbijek i miec tanczyc tylko z osobami tej samej plci? Nie fajnie, co?

Gość gość
zyczliwa 30 stkaa dziś Z koscioła podczas sluby by cie ksiądz wygonił zarazo ... a to czarna zaraza inna? :) oczywiscie samotni dorosli faceci w kieckach lubiacy nastoletnich chlopcow jak i ludzie odnajdujacy sie w tej organizacji są dla Ciebie lepsi od doroslych facetow lubiacych doroslych facetow i nie udajacych tej pelnej hipokryzji "normalnosci" :) Gratuluję rozsądku.