Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile razy zdawaliscie prawo jazdy?

Polecane posty

Gość gość

pytanie do osob ktore zdawaly w zeszlym roku bądź już w tym - chodzi mi o aktualne przepisy i warunki tak jak to jest teraz, od 2018 roku. Chcę wiedzieć ile razy podchodziliście do konkretnych egzaminow oraz ile godzin jazdy mieliscie/dokupywaliscie? ile w sumie kosztowalo was zrobienie prawa jazdy?

Gość gość
Autorko najpierw Ty :)

Gość gość
4x, dokupione30 godzin, ale przed kursem 0 kontaktu z kierownicą

Gość gość
I za 4x sukces? :)

Gość gość
Autorze :) Ja chcę w tym roku zdać :) Ale jeszcze nie zacząłem :P Dlatego pytam.

Gość gość
Tak, plac zawsze bez problemu, w mieście stres mnie spalał, nawet raz skoszony słupek na egzaminie:) - w czasie trzeciego podejścia.

Gość gość
No to gratki :)

Gość gość
16.26 i 16.34 nie jestem autorką

Gość gość
Ja jestem autorem. :) Czy lepiej robic prawko wiosną, latem, jesienią...a moze zimą? W sumie ile złociszy was to wszystko kosztowalo zanim mogłyście/liście wsiąść za kierownicę i prowadzić samochód (niekoniecznie własny).

Co sądzicie o kursie prawa jazdy na automacie? Zamierzam i tak kupić samochód z automatyczną skrzynią biegów, więc chyba nie ma sensu robić standardowwego kursu na manualnej skrzyni biegów? Przejrzałam wiele ofert ośrodków szkolenia kierowców na terenie Warszawy i myślę konkretnie o Mega Jazda. Tutaj jest dokładnie opisana cała oferta http://www.mega-jazda.pl/kurs-kategorii-b-automat/ . Co o tym myślicie? Będę wdzięczna za wasze sugestie.