Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ula9876

Przedwczesny okres, a ciąża

Polecane posty

Witam, Piszę, ponieważ bardzo się boję, że jestem w ciąży. Dwa tygodnie temu miałam okres (tydzień przed terminem) i byliśmy z chłopakiem na imprezie po której wróciliśmy do domu i uprawialiśmy seks. Jako że trochę tam wypiłam, zapomniałam o okresie i robiliśmy to z tamponem we mnie. Dodam, że na samym początku (może przez minutę/pół) było bez zabezpieczenia i nie dokończyliśmy z racji tego że bardzo mnie bolało. Na drugi dzień mieliśmy nieprzyjemną sytuację, bo tampon utknął i musiał wyciągać go ginekolog. Ale sprawa zakończyła się dobrze i prawie o tym zapomnieliśmy. Do dziś, kiedy znów dostałam okresu (po 13 dniach od zakończenia poprzedniego). Jest mało obfity, prawie jakby go nie było. Wyczytałam w internecie, że to może być objawem ciąży. Wiem że powodów może być wiele, teraz przede mną sesja, więc to też może być stres, strasznie się boję. Od tamtej pory nie uprawialiśmy seksu. Jak duże może być prawdopodobieństwo zajścia w ciążę po takiej sytuacji?

Gość gość
Ja prdl :O zapomniała o tamponie. Zaburznia hormonalne masz. Do gina.

Gość gość
Zrób test a potem niezależnie od wyniku idź do ginekologa.

Gość gość
Nie raz byłam pijana, nie raz podczas okresu, nie raz był wtedy seks, ale zapomnieć o tamponie???? Matko jak ty to ginekologowi powiedziałaś?