Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety wolą prostych, przeciętnie inteligentnych facetów?

Polecane posty

Gość gość

od ponadprzeciętnie inteligentnych?

Gość gość
Zacznijmy od definicji słowa "przeciętny". Synonimy tego słowa, pasujące do tego kontekstu, to "zwykły", "niewyróżniający się", "typowy". Ktoś o przeciętnej inteligencji to inaczej osoba zwyczajna, o typowej dla danego środowiska inteligencji. Innymisłowy, to osoba reprezentatywna w tym aspekcie dla większości ludzi w danej populacji, taka jak większość. Więc normalna, zwyczajna kobieta naturalnie wybierze normalnego, zwyczajnego mężczyznę który inteligencją nie będzie oddstawał od reszty, a będzie miał inne zalety które go pozytywnie wyróżnią.

Gość gość
To proste, bo prosty to mniej skomplikowany w obsłudze ;)

Gość gość
Pytanie dlaczego przeciętna kobieta miałaby cenić akurat ponadprzeciętną inteligencję bardziej niż inne cechy?

Gość gość
Bo najwiecej jest przecietnych kobiet, tak jak przecietnych facetow, a jak wiadomo "swoj ciagnie do swego". Blyskotliwe, inteligentne kobiety wola przebojowych inteligentnych facetow. Poza tym, widocznie obracasz sie w przecietnym towarzystwie, wiec widzisz glownie przecietnosc dookola siebie.

Gość gość
Nad wyraz inteligentni ludzie raczej do życia się nie nadają chyba że dla was inteligencja jest czymś wielkim. Taki Einstein był ponadprzrcietnie inteligentny. I gdzie wy takich ludzi widujecie?

Gość gość
bes sensu temat :0

Gość gość
gdyby nadprzeciętna inteligencja nie pozwalała żyć, to plebs rozmnażałby się miedzy sobą i średnie iq wynosiłoby 60

Gość gość
odpowiedź jest prosta - bo to niekomfortowe

Gość gość
22:29 Tylko "przebojowych" inteligentnych już raczej nie. Inteligencja nie idzie w parze z przebojowoscia. Nigdy.

Gość gość
Dlaczego?

Gość gość
gość dziś 22:29 Tylko "przebojowych" inteligentnych już raczej nie. Inteligencja nie idzie w parze z przebojowoscia. Nigdy. xx na jakich badaniach i statystykach opierasz swoją wypowiedź? Pewnie na swojej opinii "bo ja tak myślę".Słabe

Gość gość
Bo takie są fakty, na przebojowych lecicie, ale na inteligentnych już nie. Tylko na pozorujacych inteligencję. Inteligentny nie będzie przebojowy, bo rozumie, że udowadnianie, przebijanie sie i przepychanki to utarczki bydła, które donikąd nie prowadzą. Ja jestem skupiony na swoich działaniach. Rozwijam się sam, zarabiam sam, a od utarczek z ludźmi uciekam. Są niepotrzebne by do czegoś dojść. Wy szukacie tylko prymitywnego, skupionego ciągle na rywalizacji cwaniaka i nazwiecie oszusta, ktory po trupach do celu, albo ciągle szuka rywalizacji z innymi "przebojowym inteligentem" nawet jeśli żadnej książki w życiu nie przeczytał, a interesuja go tylko mecze, auta i sport.

Gość gość
Nie wiem kto pisał o tej "średniej IQ 60", ale myślę, że ta osoba nie bardzo wiem ani jak działa IQ, ani jak działa genetyka :)

Gość gość
Gdyby nie cześć z kobietami to może bym ci rację przyznała ale twoja opinia jest podyktowana złym nastawieniem do kobiet. Przebojowy nie musi być pajacem. Niektórzy tacy są z natury, po prostu.

Gość gość
Lubię inteligentnych mężczyzn. Czym inteligentniejszy, tym może być brzydszy :)

Gość gość
Kobiety lecą na prostych chłopaków po zawodówce, albo pozorantów, którzy muszą przegadać wszystkich w towarzystwie, a inteligencję faceta mierzą pieniędzmi, które zarabia. Jakby miały do wyboru kryminalistę po podstawówce z zasobem słów 800, interesującego się piwem i meczem, który zrobił kurs na koparko-ladowarke i zarabia 6000 miesięcznie, a urzędnika, albo pracownika biurowego z wyższym wyksztalceniem który zarabia 2500 miesięcznie i interesuje się fizyka teoretyczna to koniety powiedziałby, że ten pierwszy jest inteligentniejszy.

Gość gość
Inteligentni ludzie wiedzą że to nieprawda. Żal d**y czas zacząć...

Gość gość
Kobiety lecą na podobych do siebie, jak podobają ci się kobiety po zawodówce to nie dziw się, że one lubią mężczyzn z podobnym ilorazem inteligencji i wykształceniem

Gość gość
Bzdura. Nawet studentki puszczają się z dresami po zawodówce i po wyrokach. Kobiety odrzuca inteligencja faceta. Dopiero jak szukają spokojnego frajera to patrzą trochę na intelekt i wykształcenie, ale też lepiej, żeby nie byl zbyt bystry, bo nie będzie można nim sterować.

Gość gość
Nie sprawiasz raczej wrażenia kogoś kto ma chociażby przeciętną inteligencję więc powinieneś mieć "branie"

Gość gość
23:18 Gdzie one istnieją? W świecie który nazywa sie bracia samiec? Nie da się czytać tego bełkotu pt. kobiety wola dresowe i bojlery. No chyba k***a nie. Możliwe że masz na myśli karyny ale nie obrażaj przy tym normalnych kobiet.

Gość gość
Bardzo przewidywalna odpowiedz jeśli chodzi o kobiety. Przecież nie przyznacie się, że chcecie niezbyt bystrego chłopaka, który jest przy kasie, łatwo nim manipulować, bo żywiołowo reaguje i w razie czego każdemu da w ryj.

Gość gość
To może problemem jest to, że nie potrafisz "w ryj dać"? Bo jeżeli chodzi o niską inteligencję to masz to opanowane! :D

Gość gość
Dobra powiem prawdę. Każda z nas marzy o sebie z wielkim brzuchem. To prowo czy naprawdę jakaś p***a męska ma aż tak wielki ból d**y bo już nie wiem.

Gość gość
23:32 Na braciasamcy nie jestem? To są moje własne wnioski, które pisałem pod felietonami marka jako pierwszy, dopiero potem on zaczął o tym mówić. Można to łatwo zweryfikować. I słuchaj kobito...wychowywałem się w środowisku studenckim i tam tak samo laski najpierw muszą popuścić szpary dresowi, cwaniakowi, łobuzowi, albo wiecznemu studentowi, który zgrywa erudytę. Dopiero potem szukają spokojnego frajera. Ja już skończyłem studia, ale znam młodsze studentki kierunków medycznych (w tym lekarskiego), które same w swoim gronie przy babskich popijawach ostatnio przyznały, że nie da się kochać dobrego, wykształconego faceta, tylko najpierw trzeba pouprawiać seks z łobuzem, troglodytą, a potem szukać spokojnego frajera.

Gość gość
Czekaj, czekaj...wychowywałeś się dowiadując o puszczalstwie jakichś obcych kobiet? Z jakiej ty patologii jesteś?!

Gość gość
Mówiłam? Od razu czuć namaszczenie przez jakiegoś mizogina który ma się za guru. Ja też swoje przeżyłam i wiem że nie zawsze prawda o ludziach czy facetach leży tam gdzie byśmy chcieli. Wciskasz te swoje farmazony o lobuzach choć wiesz ze to g****o prawda. Sądzę że gdybyś był zwyczajnie fajny to miałbyś branie ale nie masz. A czemu to już sam wiesz najlepiej.

Gość gość
23:36 Potrafię dać w ryj kiedy trzeba, ale kobieta chce impulsywnego, prostego chłopaka, który od razu rzuca się z pięściami do wszystkich, bo ktoś spojrzał na jego "loszkę" i ją napawa to dumą, że jej misio każdemu od razu by ryj rozjebał. Czyli impulsywny, prosty debil. Takich lubią kobiety najbardziej.