Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko fleja nosi brodę

Polecane posty

Gość gość

Was też obrzydza jak facet nosi brodę jak bezdomny ? Myślą że są tacy mescy to wygląda żałośnie, jakby nie mieli kasy na maszynki do golenia ,nie mowiac ze wiekszosc favetow zapuszcza brode zeby ukryć skrajną brzydote a tak naprawdę tylko bardziej się szpeca

Gość gość
Nigdy nie lubiłam brodaczy ani wąsaczy, oczywiście większość dba o higienę, ale mi się to nawet estetycznie nie podoba.

Gość gość
uwielbiam brodę mojego męża :) Jeszcze niedawno kupił sobie olejki i wosk do brody żeby ją ładnie układać (zrobiła się długa) i ślicznie pachnie jak go całuję

Gość gość
Mnie sie to nie podoba ,facet wygląda jak dziad z taką brodą ,chyba że ktoś ma fetysz świętego Mikołaja albo kloszarda

Gość gość
Gdyby mój facet zapuścił brodę to bym ja zapuścił włosy na pipie, pod pachami i na nogach w ramach protestu

Gość ja_Dyzio
skoro natura podarowała 'owłosienie' w wielu miejscach to należy skorzystać a mędrcy i królowie są do tej pory na złotych monetach pokazywani z brodą, złota moneta z twarzą Króla z brodą sprzed wieków osiąga na aukcjach numizmatycznych ogromne kwoty , zwykle Królowie i mędrcy są pokazywani z brodami i faktycznie to nie jest sprawiedliwe, że NIGDZIE nie pokazują kobiet z zarostem na vaginie wprost proporcjonalnym do zarostu faceta na brodzie a jak wiadomo, kobiety z zarostem na vaginie wielkości zarostu u faceta bardzo rzadko chorowały na : koklusz grypę - generalnie, bardzo rzadko miewały przeziębienie jajników i vaginy a teraz kobieta się wygoli na vaginie do zera i następnego dnia idzie na L4 , to jest SKANDAL , dlaczego o tych L4 z powodu wygolenia vaginy nie informuje ZUS ?

Gość gość
Taka długa nie ale niektórym to pasuje tylko że teraz wszyscy zapuszczaja nawet gdy im nie pasuje. A same wasy to chyba tylko janusze maja. Ble.

Gość gość
Nikomu broda nie pasuje bo to brak higieny

Gość gość
Fuuuuuuj. Jak widze brodacza mam odruch wymiotny. Brytyjscy naukowcy przebadali brody pod katem bakterii. Okazuje sie, ze na meskiej brodzie zyje wiecej bakterii niz na desce klozetowej. A jak brodacz lubi orale, to ma na brodzie wszysko co w klozecie, a nawet WIECEJ niz w klopie. Fuuuuuj. Bakterie na brodzie maja sie swietnie - sa tam stale mikroskopijne resztki z jedzenia, wydzielny z nosa i z gardla, to co na poreczach, na pieniadzach (brodacz dotyka brody), do tego bakterie z tylka - raj dla mikrobow. Nie da sie tego wydezynfekowajc domestosem jak sedes. Stale ciepelko, stale dostawy resztek i nowych bakterii. Ohyda. Fuuuuuuuuuj.

Gość gość
co wy pierd/olicie broda u faceta to mus jest to na prawdę seksi jeszcze jak ją myję i pielęgnuje to wygląda i jest super czysta znam wielu facetów z brodami i KAŻDY jest zadbany !!

Gość gość
W większości przypadków te brody to rozczochrane loniaki

Gość gość
gość dziś - mojemu mężowi pasuje :P I nie tylko jemu. gość dziś - na twoich dłoniach również jest więcej bakterii niż na muszli klozetowej lub "klopie" jak to nazywasz. Czas obciąć sobie rączki.

Gość gość
Broda jesto ok, niektórym nawet bardzo pasuje.

Gość gość
Mój mąż ma brodę, wąsy i długie do polowy pleców włosy, a do tego świetną pracę umysłową i zarabia 5200 pln netto :) :P

Gość gość
Rumcajs mial brode a miał też piekną kobiete. Jako malolat trzepalem pod nią

Gość gość
Obrzydzacie :D chyba rzeczywiście lepszy kilkudniowy niż Santa klaus do kolan.

Gość gość
A mi się panowie z brodą bardzo podobaja

Gość gość
Mnie się nie podobają ,wyglądają jak stare dziady i pół twarzy nie widać ,jak jakiś zorro

Gość gość
Feee

Gość gość
dla mnie lepiej, że wam się nie podoba, nikt mi męża nie ukradnie :)

Gość gość
Tylko że ręce można domyc a żarcie i wszystko inne spada między te lonowe kudly i to gnije

Gość gość
Dlaczego wszyscy amanci filmowi i dżentelmeni mają ladne ułożone włosy i gładką twarz , noszenie takiej szczoty na twarzy to brak kultury

Gość gość
jak jesz to leje ci się po brodzie? Nie każdego ten problem odtyczy, wiesz? Poza tym może ciężko ci będzie w to uwierzyć, ale twarz również można umyć

Gość gość
Skoro faceci nie wstydzą się chodzić z takim buszem na twarzy ,to czemu kobiety się wstydzą chodzić w spodniczkach z owlosionymi nogami

Gość ja_Dyzio
no dobra a jak sądzicie, rycerz POWIEDZMY w XVI wieku lub inny Husarz w XVII wieku dlaczego brody nie zgolił ? a dlaczego pomijacie kobiety z tego okresu historii z owłosieniem na vaginie i pod pachami , czy kobieta tylko w tych miejscach posiada owłosienie ? - uważam, że powinny być zawody 'owłosienia kobiet' aby kobieta pokazała, gdzie naturalnie posiada owłosienie , obstawiam, że wielu facetów nawet nie ma pojęcia o takich 'zakamarkach' u kobiet !

Gość gość
gość dziś - a ja wolę mojego prawdziwego, rozczochranego amanta w skórach i z zarostem

Gość gość
Ja też jestem za tym żeby uwolnić owłosienie u kobiet , żeby pokazywały owłosione giry i pachy

Gość gość
Może wy myślicie że my się rodzimy takie gładkie :D niektóre kobiety są bardziej owlosione niż faceci. Pora chyba to sobie uświadomić.

Gość gość
A co ci do tego. Nie każdemu się podoba to co Tobie? Czy wy kobiety od razu musicie ubliżać facetom, którzy nie wyglądają tak jak chcecie? Może innej lasce nie podobaja się faceci bez zarostu i też będzie ubliżać, że wyglądają jak wymoczki, dzidziusie itd? Kurwa uświadom sobie szmato jedna z drugą, że siwat nie kręci się wokół ciebie i nie każdy ma obowiązek być taki jak tobie się podoba.

Gość ja_Dyzio
czyli jak powiedział Pawlak 'nadejszła ta chwila' aby zacząć pokazywać 'normalność' i 'naturalizm' , jeszcze kilka lat temu kobiety w tzyzkonosze pchały watę aby pokazać absztyfikantowi , że kobieta posiada TZYTZKI a dzisiaj się skończyły te wygłupy i bzdury , kobieta zwyczajnie zgodnie z panującą modą i prawdą powinna te TZYTZKI pokazać na zasadzie prawdy o swoich 'tzytzkach' , - z watą w tzytzkonoszu zostanie zwyczajnie wyśmiana, naturalnie zawsze będzie zrozumiała i wyrozumiała , podobnie z owłosieniem tu i tam , - przemysł kosmetyczny już zarobił pieniądze na kobietach i wystarczy , a teraz Szanowne Panie pokażcie się w krótkich sukienkach z naturalnym owłosieniem tu i tam , normalna sprawa , powinne być wybierane Miss z naturalnym owłosieniem tu i tam , dlaczego do tej pory NIE ma takich igrzysk ?