Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci z brzuchem piwnym. Dlaczego na nich lecicie kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tak bardzo pragniecie wielkich, spasionych miśków.

Gość gość
A dlaczego taki spasiony oblech podbija na ulicy do kobiety 10/10 ?

Gość gość
Lubię jak mi ciepło w plecy

Gość gość
22:49 Podbija, bo jak jest spasionym miśkiem 190 wzrostu to ma 90 procent szans, że ja wyrwie.

Gość gość
No wlasnie niee.. Ten mial z 170 i w dodatku nieogolony okularnik. Fee

Gość gość
No to dlatego go olałaś jak śmiecia. Bo ma być 190 i brzuch piwny, a nie 170 i brzuch piwny. Bo wy jesteście jeszcze swym prymitywnym mozgowiem w paleolicie i taki misio wzbudza w was "poczucie bezpieczeństwa".

Gość gość
Moze byc 190 czy 180 ale bez brzucha. No ja pierd...le facet cos powinien reprezentowac, a nie wygladac jak swinia i podbijac do laski co wyglada jak modelka. Dlaczego nie obnizy poprzeczki i nie szuka w swoim przedziale?

Gość gość
Zawsze i tak facet z brzuchem będzie mial ładniejsza laskę od szczupłego faceta. Nieliczne wyjątki, takie jak ja, bo mam piękna dziewczynę, mimo braku brzucha piwnego, ale fakt faktem zaczęła narzekać jak zacząłem redukować opone i robić aeroby. Wy chcecie po prostu by facet ważył jak najwięcej, bo wtedy większa szansa, że zwali przeciwnika na nogi. Tak działają wasze prymitywne mózgi. I facet spasiony 180 będzie lepszy niż facet szczuply 180.

Gość gość
Wracamy do tegoż ważnego tematu. Wypowiadajcie się kobiety co was składnia do tego, że nawet gdy jesteście bardzo atrakcyjne to bierzecie spasionych niedźwiedzi, a szczupłymi facetami gardzicie.

Gość gość
Ja lubię miśków dlatego, że można z nimi się napić piwa i zjeść pizzę na kanapie oglądając jakiś film, bez wysłuchiwania o diecie, siłowni itp. Tacy faceci są też bardziej tolerancyjni co do wagi i wyglądu kobiet, więc nawet jeśli są atrakcyjne to czują się bezpieczniej wiedząc że będą akceptowane z niedoskonałościami np fałdką po ciąży czy mniej jędrnym biustem za parenaście-paredziesiąt lat.

Gość gość
14:34 No i to jest rzeczowa, merytoryczna wypowiedź.