Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemcy. Urzędowa kara za odmowę imigrantowi seksu bądź związku.

Polecane posty

Gość gość

Niemki już niedługo nie będą mogły tak swobodnie odmawiać imigrantom randki czy seksu. Niemiecki lewicowy Ośrodek Zapobiegania Przejawom Rasizmu i Dyskryminacji z siedzibą w Berlinie pracuje obecnie nad ustawą mającą w przyszłości obligować kobiety, aby te w przypadku odrzucenia zalotów ze strony "nowych Niemców" złożyły w urzędzie stosowne oświadczenie, że odmowana decyzja wejścia w związek nie wynika z niechęci do imigrantów ani też z jakichkolwiek innych przesłanek rasistowskich. Jak tłumaczy pomysłodawczyni projektu Patricia Brenner, takie deklaracje mają na celu pomóc Niemieckim kobietom wyzbyć się uprzedzeń oraz szerzej otworzyć na związki z "nowymi Niemcami". (Chyba kurfa szerzej rozłożyć nogi :D :D :D ). Co więcej, nie wystarczy samo złożenie oświadczenia przed urzędnikiem. Oświadczeniem bowiem musi zawierać "przekonujące uzasadnienie" z podaniem konkretnych przyczyn odmowy imigrantowi. Na razie nie jest jeszcze znany katalog kar w przypadku nie uzasadnionej odmowy, czyli takiej, jaką urzędnik uzna za nie wystarczająco uzasadną. Nie wiadomo też czy projekt będzie nadawał urzędnikowi prawo nakazania kobiecie mimo wszystko wejścia w niechciany związek z niechcianym mężczyzną w przypadku podejrzenia o rasizm. Na razie wiadomo tylko jedno. Niemieckie państwo, niemieckie władze, niemieckie prawo i niemieccy obywatele staczają się coraz bardziej do poziomu śmieszności czego dowodem niniejszy projekt. (Bo szwaby to zjepy są i tyle :D :D )

Gość gość
podaj zrodlo artykulu

Gość gość
broken ty weź myśl. nikt mnie nie będzie zmuszał do seksu z ciapatym. zamierzam sprzedać dziewictwo z zaznaczeniem że muzrzyni i ciapaci nie biorą udziału w licytacji xdd mam do tego prawo xdd

Gość Bicu
Broken nie bądź bezczelna jest wielu dyskryminowanych rasowo i etnicznie mężczyzn w Polsce, a ty chcesz obsługiwać gości pani Merkel? Wstydź się.

Gość gość
To tak na serio czy czyjeś fantazje?

Gość Bicu
00:28 imo powinnaś się zakochać w jakimś prawiczku a nie aukcje urządzać...

Gość gość
To nie fejk. Podobne prawo tylko w innej formie istniało wcześniej pod pozorem tzw. dobrowolnego wolontariatu który jak się dziś okazuje wcale nie był dobrowolny. Nastoletnie niemieckie dziewczyny były karane finansowo za odmowę pomagania imigrantom. Dopiero po serii gwałtów i zabójstwie zniesiono dziwne prawo. Podobna rzecz miała a raczej wciąż ma miejsce w Szwecji tylko w jeszcze innej formie. Tam wymaga się pisemnej zgody na seks aby nie zachodziło podejrzenie gwałtu. link https://ndie.pl/nowe-prawo-szwecji-zaostrzajace-przepisy-pozwolenie-stosunek-seksualny-najlepiej-pismie/

Gość gość
HAHAHA ale śmy się doczekali czasów pod wodzą Merkel :D :D :D

Gość gość
Ale bzdury, podaj linka, klamczuchu

Gość gość
@ gość dziś Ale bzdury, podaj linka, klamczuchu x Dolaczam sie twierdzenia, ze autor to klamczuch. Jak mozna klamac, ze niehcec bialych rasistek do uchodzcow niby nie wynika z rasizmu. Oczywiscie, ze wynika. Kazda rasistka ktora odmawia spotykania sie z arabskim muzulmaninem powinna byc od razu aresztowana za hitleryzm!!!

Gość gość
Uwaga: Lewactwo multikulti na posterunku!!

Gość gość
No to są chyba kurfa jakieś żarty. Ja ich nie toleruje, jestem rasistka i nikt mnie nie zmusi ani nie nakłoni do seksu z takim. I jeszcze żądają uzasadnienia, hahaahaha. PS. Na kafeterii Brokeninside się ignoruje, nie ma sensu z nią rozmawiać. Poważnie.

Gość gość
@ gość dziś No to są chyba kurfa jakieś żarty. Ja ich nie toleruje, jestem rasistka i nikt mnie nie zmusi ani nie nakłoni do seksu z takim. x Jesteś Polką więc łatwo Ci mówić ale szwabskie laski niedługo będą musiały robić laskę ciapatym :D :D :D

Gość gość
Gdzie to źródło.

Gość gość
Dokładnie tak. Ja też słyszałem, że jak imigrant zapuka do drzwi to prawnym obowiązkiem jest go przenocować, karmić i utrzymywać. Jeśli nie, imigrant ma prawo pójść się poskarżyć do gazety lub sądu. Za odmowę przyjęcia imigranta do domu grozi grzywna w wysokości średniej pensji miesięcznej.

Gość gość
przecież niemki są takie brzydkie że murzyni i tak ich nie zechcą

Niedługo będzie podobne prawo karające zdrowych heteroseksualnych mężczyzn, za danie kosza transwestycie... I niech ktoś powie, że plan Calergii to lipa...

Gość gość
Semita, albo murzyn będzie ****ał i płodził, a Niemiec będzie płacił bykowe/alimenty...

Gość gość
@ gość dziś Dokładnie tak. Ja też słyszałem, że jak imigrant zapuka do drzwi to prawnym obowiązkiem jest go przenocować, karmić i utrzymywać. Jeśli nie, imigrant ma prawo pójść się poskarżyć do gazety lub sądu. Za odmowę przyjęcia imigranta do domu grozi grzywna w wysokości średniej pensji miesięcznej. x We Włoszech to nawet właścicieli hoteli się wywłaszcza jeśli nie godzą się ZA DARMO "gościć" uchodźców i to nie jest żaden kit tylko zaraz znajdę link a o tym co pisze autor/autorka to też słyszałem i też postaram się znaleźć link ale to wbrew pozorom wcale nie teraźniejsza sprawa tylko ten projekt próbowano już 2 lata temu przeforsować ale zabito wtedy dziewczynę i projekt upadł.

Gość gość
13:03 Właśnie to jest ich odpowiednik naszego 500+. Niemki są obleśne, ale wyposzczony muzułmanin zaleje każdą.

Gość gość
@ AveDave dziś Niedługo będzie podobne prawo karające zdrowych heteroseksualnych mężczyzn, za danie kosza transwestycie... x To poszło już znacznie dalej. W Norwegii istninieje oficjalna partia tzw. pozytywnej pedofilii i oni domagają się aby rodzicom prawnie zabronić przeganiania pedofilów spod domu, że niby to pedofil ma być nie intruzem a partnerem w wychowaniu dziecka i że nie wolno dziecku odmawiać miłości do dorosłego. Pozytywni pedofile domagają się możliwości spotykania z dziećmi. Jeszcze w tej chwili nie mówią o seksie tak jak polscy LGBT na razie nie mówią o adopcji dzieci tylko o zalegalizowaniu związków homo. Ale jak się raz zrobi wyłom w prawie tak potem łatwo będzie można przeforsować następne kroki.

Gość gość
Branie bzdurnych wypocin autora powaznie i zwiazana z tym dyskusja sa mozliwe chyba tylko w sredniowiecznej Polsce, w ktorej najwiekszy bezsens znajdzie wdziecznych sluchaczy, jezeli tylko temat karmi panujaca w Polsce fobie. Ja zyje juz od dawna w Niemczech, wiec mam dla was nowine z pierwszej reki: niemiecki rzad pracuje na ustawa, ktora zabronie jakichkolwiek zwiazkow Niemcow z Niemcami. W ramach integracji Niemcy beda prawnie zobowiazani, zawierac zwiazki tylko z muzulmanami i tylko z nimi sie rozmnazac, poniewaz niemiecki rzad chce jak najszybciej zniszczyc niemiecki narod. Zwiazki z chrzescianami beda dotkliwie karalne, mysli sie o wprowadzeniu za takie przestepstwo kary smierci. Najdotkliwsze kary spotkaja jednach tych Niemcow, ktorzy zwiaza sie z Polakami.

Gość gość
Nie p*****l mieszkam w Niemczech już tyle lat i pierwsze słyszę. Bujac to my a nie nam.

Gość gość
Najwieksza zbrodnia Niemcow bylo wprowadzenie do Polski chrzescjanstwa w 1226 roku. Ktoz mogl przewidziec, ze to tego poziomu Polska w 21 wieku wroci?

Gość gość
@ gość dziś Nie p*****l mieszkam w Niemczech już tyle lat i pierwsze słyszę. Bujac to my a nie nam. x Kretynko czytaj uważnie. To PROJEKT ustawy a nie prawo już OBOWIĄZUJĄCE

Gość gość
Niemiecka partia Zielonych przyznaje, że wśród jej członków byli... pedofile. o Jak podaje "The Times", ugrupowanie Zielonych opublikowało w środę oświadczenie, w którym oficjalnie przyznaje się do zarzucanych mu aktów pedofilii, popełnianych przez członków partyjnych. Liderzy centrolewicowej partii stwierdzili, że (...) ofiar przemocy seksualnej może być nawet tysiąc. o Pierwsze podejrzenia dotyczące pedofilii w kręgu niemieckich Zielonych pojawiły się podczas kampanii wyborczej w 2013 roku. Ich przeciwnicy wysunęli wtedy oskarżenia, że członkowie ugrupowania w latach 80. zachęcali do aktów pedofilskich, ponieważ apelowali publicznie o zalegalizowanie seksualnych relacji pomiędzy dorosłymi i dziećmi. Według "The Times", jednymi z oskarżonych o pedofilię polityków byli nieżyjący już Fred Karst oraz Dieter Ullmann, członkowie Stowarzyszenia Gejów, Transseksualistów i Pederastów. Organizacja prowadziła kampanie na rzecz zniesienia wszystkich kar dotyczących przestępstw na tle seksualnym, w tym stosunków z dziećmi.

Gość gość
@ gość dziś Nie p*****l mieszkam w Niemczech już tyle lat i pierwsze słyszę. Bujac to my a nie nam. x Kretynko czytaj uważnie. To PROJEKT ustawy a nie prawo już OBOWIĄZUJĄCE X Idiotko czytaj uważniej. Projekt czy nie i tak nic o tym nie słychać. Więc swoje fantazje schowaj sobie w d**e. :)

Gość gość
A pamiętacie pomysly SS dot ferm hodowli ludzi lebensraum ? niemiecki pomysł ...TEż najpierw niby dobrowolnie a potem przymusowo bezdzietne niemieckie wyznaczone kobiety miały się stawiać tam , potem dokładne badania a w finale przymusowe kontakty prokreacyjne z wytypowanym ss-manem. Koniec wojny przewał te eksperymenty..

Gość gość
Projekt czy nie i tak nic o tym nie słychać. x Słuychać słychać nawet w Polsce i to nawet na kafe czego dowodem niniejszy temat a tego jest więcej