Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda kobieta z częstochowy

mamy listopadówki 2018 zapraszam na pogawędki cz.2

Polecane posty

Gość gość
Hej dziewczyny! Ja tez dolaczam do was. We wtorek ide do lekarza na pierwssa wizyta. Wg kalkulatora internetowego porod bedzie OK. 25 listopada. Mamy juz prawie 4 letniego synka

Gość Agaape
Zołza mnie też non stop bolą sutki, do tego pobolewa mnie brzuch i jest mi nie dobrze. A wczoraj u moich rodziców coś mi odwaliło i od tak zaczęłam płakać. Musiałam ściemniać, że to przez mdłości :P

Zołza, teraz dopiero zauważyłam, że pisałaś w temacie Planujemy ciąże :) fajnie, że udało nam się w podobnym terminie :)

Gość gość
Witam drogie panie muszę z kimś pogadać bo zaraz zwariuję 4 na 6 testów pozytywne ale zamiast pojawiać się coraz wyraźniejsze kreski znikają np wczoraj z podanego moczu pozytywny nie wiem jak dodać zdjęcie dzisiaj po południu nic zaledwie cień cienia widoczny do okresu mam 3 dni ale pierwsze 2 testy były pozytywne już 9 dni przed okresem firmy clearblue na plus i minus następnie cyfrowy tej samej firmy Not pregnant ,oczywiście pobiegłam po kolejne 2 brak kresek i kolejne 2 wczoraj z rana i dziś po południu jeden widoczna druga a na drugim zaledwie jakiś ślad popadam chyba w paranoje staramy się od 3 lat po walce z cin2 i wycięciu części szyjki macicy w piątek 16.02 dostałam krwawienia czysta krew z przezroczystym sluzem temperatura 37.2 zrobiłam test 15 min temu widoczny cień drugiej kreski

Zrób bete i będziesz miała pewność. Ja zrobiłam dwa testy i oba były od razu pozytywne, wyraźne dwie kreski a mam mega nieregularny okres i robiłam na oko (nie wiem ile dni przed/po miesiączce).