Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ginekolog

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka przestrzegła mnie że przy pierwszej wizycie w poradni ginekologicznej lekarz pytał ją o masturbację,czy to prawda że pytają o takie intymne rzeczy i czy lekarz rozpozna że już mam to poza sobą. Wkrótce mam pierwszą wizytę ,matka uparła się że pójdzie wraz ze mną ,nie będzie to miłe gdy będę musiała powiedzieć prawdę.

Gość gość
matka? a po cholere dzieciak ma isc do ginekologa? masz czas.

Gość gość
Do ginekologa chodzimy gdy jest na prawdę potrzeba i są wskazania dopiero gdy wspołżyjemy z chłopakiem. Również idzie sie do kobiety bo jest bardziej w temacie niz facet bo ma drogi rodne i bóle menstruacyjne. Do tego mamy prawo do obecności nawet w szpitalu osobe bliską podczas badań i zabiegów. Gdy ginekolog wypraszam to jest zboczony i narusza prawo ubezwlasnowolniając pacjenta bo zawsze decyduje pacjent o obecności osoby bliskiej. Gdy jesteś sama to może się twoj***adanie tak skończyć. ..Ginekolog zgwałcił pacjentkę? Kobiety ostrzegały się przed nim w internecie Małgorzata Moczulska 19.02.2017 Również podczas badań cipki często dochodzi do zakażeń bo rękawiczki chronią tylko pacjenta.

Gość gość
Ginekolog nie pyta o masturbację. Tylko o to czy współżyłaś, od tego jest zależne w jaki sposób będzie Cię badał.

Gość gość
Powinno się chodzić samej na badanie cipki bu mógł spełnić się ginekolog jak ten "Co za bydlak! Zamiast pomagać pacjentkom, ginekolog Piotr P. usypiał je i gwałcił. Tak było w przypadku 24-letniej Joanny*. Kiedy podczas zabiegu wybudziła się z narkozy, z przerażeniem stwierdziła, że lekarz... penetruje ją swoim penisem!" Przecież będący chłopak czy mąż by mu przeszkadał! A tak poważnie to tylko debilki chodzą same na nadanie czy operację gdzie również może być cały czas przy nas mąż, chłopak, siostra, mama, koleżanka itd...