Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość598

proszę o dobre rady

Polecane posty

Gość gość598

tylko bez zbędnego komentowania czy wyśmiewania :) Otóż stało się to co od dawna uważałam za niemożliwe, mianowicie w wieku prawie 30 lat idę na pierwszą w życiu randkę. Pytanie pierwsze: w co się ubrać?? Drugie: pójdziemy na kawę, więc płacę za siebie czy pozwolić żeby on zapłacił jeśli będzie chciał? Trzecie: o co pytać a o co nie pytać? I ostatnie: co zrobić żeby się nie stresować za bardzo? I jeszcze jeśli ktoś ma jakąś dobrą radę to też można podać, bo ja naprawdę nie mam pojęcia jak randka wygląda :o

Gość gość598
nikt mi nie pomoże ??

Gość gość598
no, dzięki :) ale i tak pewnie nic z tego nie wyjdzie, tylko się ośmieszę :( nie mam w ogóle doświadczenia w takich sprawach :(

Gość gość
www.edarling,pl

Gość gość598
up

Gość gość
1. Gratulacje 2. Ubierz się w to w czym się dobrze czujesz, oczywiście strój sportowy czy balowy odpada ;) 3. Bądź sobą, jak ma coś z tego być, to nawet jak palniesz gafę to Cię pokocha, a jak nie jesteście sobie pisani, to nawet jak zrobisz salto to go rozczarujesz. 4. Jak on zaprosił, to on płaci. 5. Na rozluźnienie, wprowadź się w dobry nastrój, wcześniej ulubiona muzyka, film, kabaret. Jakoś to będzie tylko nie myśl i nie analizuj za dużo, to TYLKO randka :P

Gość gość
nie zapomnij dupką poszczuć.

Gość gość598
gość dziś dzięki :) TYLKO randka, łatwo powiedzieć :D

Gość gość
gość598 dziś gość dziś dzięki usmiech.gif TYLKO randka, łatwo powiedzieć smiech.gif :) wiem, ale pamiętaj "pierwsze koty za płoty" potem już będzie z górki ;)

Gość gość598
oby tak było :) i tak już jest dobrze bo prawdę mówiąc straciłam już nadzieję że kiedyś się z kimś umówię, a tu takie coś :)

Gość gość
30 na 1 randce? Ani się nie wybieraj, po 5 min on idzie do WC i ucieka oknem więc weź kasę na rachunek. To tak jak wygrzebać z szuflady nieużywany elektroniczny zegarek z lat 80, nie bardzo wiadomo co z tym zrobić, niby nadaje się do użytku ale chodzić z tym wstyd, ma same stare funkcje i ciężko go zaadoptować do naszych czasów, lepiej rzucić do szuflady na następne 30 lat.

Gość gość
gość dziś a ty jakieś problemy masz ze sobą? :o a Ty autorko takich głupot nawet nie czytaj :) i powodzenia zyczę :) a najlepsza rada na randkę to po prostu nie udawać kogoś kim się nie jest, i dużo się uśmiechać bo to ma być przyjemność a nie droga przez mękę :)

Gość gość
gość598 dziś oby tak było usmiech.gif i tak już jest dobrze bo prawdę mówiąc straciłam już nadzieję że kiedyś się z kimś umówię, a tu takie coś usmiech.gif Widzisz życie jest pełne niespodzianek, będzie dobrze :)

Gość gość
Jak to jest facet podobny tobie to będzie ok. Ale jak normalny który ma związki za sobą to może go przerazić dziewica i jej poglady

Gość gość598
gość wczoraj przecież on nie wie że nigdy z nikim nie byłam, a chwalić się tym nie mam zamiaru. A poglądy mam całkiem normalne