Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozejuzakochana

Facet... ich zachowanie zrozum...

Polecane posty

Gość mozejuzakochana

Witam, Poznałam dość fajnego faceta on 31 ja 30 z dzieckiem... pisalismy ze sobą od listopada z przerwami, na początku to ja nie byłam przekonana, więc czasem kontakt się urywal. Wznowiłam kontakt jakos po nowym roku, spotkaliśmy się, wszystko fajnie super sie rozmawiało, on kulturalny. Otwierał drzwi. Pomagał ubierać kurtkę itp. Następna randka kino, na koniec tylko symboliczny buziak na pożegnanie. Następnie spytalam czy nie zawiezie ze mną dziecka na ferie do mojej siostry, zgodził się. Zawiózł ze mną małą 250 km od miejsca zamieszkania, gdy chciałam mu zapłacić za paliwo, wręcz się oburzyl. Całą drogę rozmawialiśmy o p*****lach, czasem były chwile ciszy, ogólnie było miło. Odwiozł mnie buziak i tyle. Przez tydzień mojej wolności bez dziecka, zaprosiłam go na kolację w ramach rekompensaty za wyjazd. Zjedlismy, oglądaliśmy film, rozmawialiśmy, nic konkretnego, caly czas ostrożnie aby go nie przestraszyć powazniejszymi rozmowami... ja wypilam z 3 kieliszki wina, on nic ( przyjechał samochodem) ja w sumie juz byłam bardziej rozluźniona i dawałem juz jakieś znaki, np dotykałam jego ręki, ramienia. Oczywiście następną randka zakończyła sie buziakiem na pożegnanie...

Gość gość
Ale o co ci chodzi? Że cię nie bzyka? A musi?

Gość gość
Noi o co chodzi bo nie kumam

Gość gość
Pomyślał sobie, że jak Cię będzie mógł bzykać tylko wtedy, gdy nie ma dziecka (raz na rok przez tydzień?) to postanowił w ogóle nie zaczynać.

Gość gość
Jako 3 randka z******ta propozycja zawiezienia bachora na ferie. LOL

Gość gość
Chodzi jej o to ze do tej pory nawet nie pocałował jej namietnie, tylko buziak w policzek. Autorko, chyba nie bardzo go pociagasz...

Gość gość
Znam taki przypadek przez pol roku nawet buziaka, randki 2 razy w tygodniu, komplementy nt.wygladu. Dziewczyna to w koncu przerwala bo spotykali sie jak dzieci z podstawowki. Byl to facet po 30. Caly czas mial w glowie jakas byla.

Gość gość
Się ciesz że ktoś cię wogole chce z tym dzieckiem

Gość gość
Baby sa jakies dziwne szanujesz je i chcesz.dla nich dobrze to sie oburzaja a jak jestes ostatnim dupkiem to wyznaja ci milosc.

Gość gość
Mysle ze boi sie dziecka, na pewno wprost tego nie powie, ale wyglada na to, ze wolalby dziewczyne bez dziecka dlatego trzyma dystanas. To moze tak trwac I trwac dopoki nie pozna innej jesli to taki typ niezdecydowany.

Gość gość
A co miał już cię brać analnie ? Nie dziwię się że jesteś samotna matka , trzeba trochę razem pochodzić ,to że się ktoś bzyka na 3 randce to nie jest oznaka dorosłości ,tylko tego że nie macie o czym pogadać

Gość gość
Samotny romantyk - jako kobieta, uwazam ze autorka postapila wlasciwie.

Gość gość
Samotny romantyk - bredzisz. A co do chłopaka - nie każdy jest taki hej do przodu od razu, potrzebuje czasu.

Gość gość
mozejuzzakochana Trochę ucięło mi końcówke. Wczoraj napisał, że wyjeżdza do Niemiec na 3 tyg, nie odpisałam mu on też milczy.

Gość mozejuzkochana
podejrzewam , że problem może być dziecko, choć na początku sam mówił, że zazdrości mi bo chciałby aby na niego ktoś mówił tato. Jego wychowała samotnie matka wraz z trójką rodzeństwa...

Gość gość
12.52 do pracy wyjezdza?

Gość mozejuzzakochana
chyba tak... wcześniej mieszkał i pracował kilka lat.

Gość gość
Więc najwidoczniej niezainteresowany. Swoją drogą, co za "moda" na bzykanie na 3 randce. Ten świat jest postawiony na głowie.