Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaża?? Pomóżcie!!

Polecane posty

Gość gość

Hej kobietki, jestem mloda mama 3 letniego chlopca. Pisze do was bo podejrzewam ciaze, napiszcie prosze co o tym myslicie. Zaczne od tego, ze cykl mam 28dniowy. Ostatnia miesiaczka byla 30 grudnia, z mezczyzna spalam dokladnie w 13 dzien cyklu

Gość gość
Jesteś już matka to dlaczego pytasz się czy możesz być w ciąży. Jeśli uprawialas seks bez zabezpieczenia to tak możesz być w ciąży. Zrób test ciążowy bo nikt nie jest wróżka i co nie pomoże.

Gość gość
Dwa dni po stosunku wracalam autobusem z pracy (pol godziny drogi) nagle zachcialo mi sie bardzo siku, i po chwili tak jak by ktos wbijal mi igle w jajniki.. Od tego momentu pobolewa mnie brzuch , nie caly czas ale dosc czesto. Mrowi mnie jak by motylki albo jak na okres albo jak bym miala zaleglosci w jelitach, juz ponad dwa tygodnie, mniewam zmienne nastroje od smiechu do wzruszen i smutkow. Pobolewaja mnie piersi i sa lekko nabrzmiale jednak nie zauwazylam powiekszonych zylek na piersiach. Czasami jest mi zimno, a czasami jakby duszno, czuje zmiane w organizmie po prostu. Miewalam zatkany nos nie majac kataru z rana kiedy sie budzilam, jestem senna i ostatnio lekko nerwowa. Wczoraj w pracy czulam sie dziwnie cos w stylu potu na sucho i lekkie zawroty glowy, takie delikatne.. I natychmiastowa suchosc w gardle. Dodam ze moja mama w tym wieku miala problemy z jajnikiem i poszlam do ginekologa tydzien po stosunku, albo 6 dni. Sprawy zdrowotne sa ok, natomiast o ciazy nic nie wspomnial, mozliwe ze jeszcze nie bylo jej widac?? O co chodzi dziewczyny? Okres powinnam miec 3 dni temu, boje sie zrobic test ale bede musiala a narazie wy mi doradzcie co robic. Z gory dziekuje!

Gość gośćxx
mniewam zmienne nastroje od smiechu do wzruszen i smutkow. Pobolewaja mnie piersi i sa lekko nabrzmiale jednak nie zauwazylam powiekszonych zylek na piersiach. Czasami jest mi zimno, a czasami jakby duszno, czuje zmiane w organizmie po prostu. Miewalam zatkany nos nie majac kataru z rana kiedy sie budzilam, jestem senna i ostatnio lekko nerwowa. Wczoraj w pracy czulam sie dziwnie cos w stylu potu na sucho i lekkie zawroty glowy, takie delikatne.. I natychmiastowa suchosc w gardle. Dodam ze moja mama w tym wieku miala problemy z jajnikiem i poszlam do ginekologa tydzien po stosunku, albo 6 dni. Sprawy zdrowotne sa ok, natomiast o ciazy nic nie wspomnial, mozliwe ze jeszcze nie bylo jej widac?? O co chodzi dziewczyny? Okres powinnam miec 3 dni temu, boje sie zrobic test ale bede musiala a narazie wy mi doradzcie co robic. Z gory dziekuje!

Gość gość
Nie pamietam jak sie czulam na poczatku pierwszej ciazy, dowiedzialam sie jak zaczelam silnie symiitowac i trafilam do szpitala to byl juz 2miesiac

Gość gość
Zrób test i tyle. Nikt Ci tu nie powie czy jesteś w ciąży.

Gość gość
Ciezko u mnie z kasa, test zrobie dopiero po 10 lutym. Czy ktoras z was czula sie podobnie? Nie chce zebyscie mnie upewnialy bo pewnosci tu nie bedzie, ale napiszcie jak wy sie czulyscie i czy ginekolog mogl przeoczyc ciaze po 7 dniach od stosunku??

Gość gość
Po 7 dniach od stosunku żaden lekarz nie zobaczy żadnej ciąży

Gość gość
Ja prdlę... Takiej idiotki dawno tu nie było. :D :D :D

Gość gość
Nie musisz mnie wyzywac

Gość gość
Nie masz 5 zl na test, a uprawiasz seks bez zabezpieczenia, ryzykując kolejną ciążę???? Jesteś idiotka

Gość gość
Mam prosbe,napisz tu jak zrobisz test. Idz kup najtanszy,kurcze tak piszesz ze normalnie denerwuje sie o ciebie. Ale nie sie co oszukiwac ,13 dc sam za siebie mowi.

Gość gość
Dobra. Ide po test...

Gość gość
Ludzie są testy i lekarze stwierdzający ciążę....

Gość gość
Tak dziewczyny, jestem w ciaży. Jutro ide do lekarza, a teraz uciekam do pracy. Dziekuje za motywacje:)

Gość gość
Nie rozumiem was dziewczyna pisze żeby się wyżalić a wy jedziecie po niej... u mnie jest tak droga koleżanko ostatnią miesiączka miałam 19 grudnia 2017 i jestem w ciąży dokładnie dziś 6 tydzień miałam robione badania beta hcg i byłam tydzień temu u ginekologa. Głowa do góry będzie dobrze.

Gość gość
Pozytywny. Lece do pracy, dzieki za motywacje ;-)