Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze małe dzieci miały okresy facynacji tatą,babcią, ciocią,a i to minęło?

Polecane posty

Gość gość

Syn mnie odrzuca gdy w poblizu jest babcia lub tata, ma dopiero 14 miesiecy,mowią że to minie. Spedzam z nim najwiecej czasu, bawimy sie, czytamy itd.a jednak caluje i przytula tylko tate i babcie i ich ciagle woła do wszystkiego. Mialam cesarkę, niestety wzbraniałam sie do konca,ale zdrowie dziecka bylo wazniejsze i niestety karmilam mm od 2 miesiaca,moze to ma wplyw,niektorzy tak uwazaja.

Gość gość
Serio uważasz, ze to wina cc i mm?

Gość gość
A jak dziecko sie zachowuje gdy jesteście sami tzn nie ma babci ani taty ? Mm i cc nie mają tu nic do rzeczy.

Gość gość
Jak jestesmy samo bardziej mi okazuje symoatie,ale musimy byc wylacznie sami.Rzadko sie zdarza,ze mnie przytuli czasem raz na kilka dni,a tate i babcie to ciagle nawet w towarzystwie innych

Gość gość
Dziecko ma prawo mieć swoje preferencje. Może za Tobą nie przepada i tyle. Ty też na pewno nie wszystkich na swiecie lubisz.

Gość gość
Jesteś mama caloetatowa? Jak tak to on się poprostu znudził tobą. Tata i babcia to coś nowego więc trzeba poprzytulac na zapas, ty będziesz cały czas a oni nie. Miałam podobnie tylko ja byłam ta przytulana ciocia ;) szwagierka zrobiła mi awanturę i z domu wyrzuciła że jej dziecko woli mnie. Nie pomogły tłumaczenia że to normalne i ze wcale nie woli mnie tylko się stesknilo :(

Gość gość
14:24 - nie lubić to można ciotki czy wujka. Jak dziecko może nie lubić swojej mamy ?

Gość gość
Normalnie. Ja swojej nie lubiłam, mówiłam do cioc***er "mamo"

Gość gość
Dokładnie jak dziecko może mnie nie kochać przecież jestem mamą pelnoetatowa jak ktoś napisał, staram się jak mogę, bawię się z dzieckiem, rozsmieszam, całuję, powtarzam że go kocham, czytam książki. Może faktycznie wynika to z tęsknoty

Gość gość
Dlaczego nie lubiłas swojej matki?

Gość gość
Skoro tak twierdzisz... Po co w takim razie ten temat?

Gość gość
Jak to po co szukałam porady innych mam starszych dzieci

Gość gość
Prowokacja jakiejś dojnej krowy propagującej dojenie cyca do osiemnastki a wy durne Grażyny łykacie jak pelikany