Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Renata

Pomóżcie

Polecane posty

Gość gość Renata

Hej, mam nadzieję że ktoś mi odpowie a przynajmniej pocieszy :) sytuacja wygląda następująco. Poznałam chłopaka na portalu internetowym gadaliśmy że sobą codziennie przez 3 miesiące przez tel i skeype. Postanowiliśmy się spotkać w Realu. Naprawdę przez tel i skeyp był super i wogle opowiadał takie bajki jak on to che związku itp. W Realu okazało się że chciał tylko seksu oczywiście jak powiedziałam nie to dopiero mi o tym powiedział i powiedział że on jednak kocha swoją była. Pytanie brzmi czy ja mi się nie podobałam, przez 3 miesiące pisał i wg a tu się tak okazało.. Masakra.

Gość gość
Czego nie rozumiesz ? Mamił Cię bajeczkami. Seksu chciał tylko a nie Ciebie. Dobrze, że się nie dałaś naciągnąć na seks za te jego rozmowy. Przeleciałby Cię i by Cię zostawił tak jak teraz. Dobrze, że się szanujesz. Dziękuj Bogu za rozum :) 🖐️

Gość gość
W Realu okazało się że chciał tylko seksu oczywiście jak powiedziałam nie to dopiero mi o tym powiedział i powiedział że on jednak kocha swoją była. C Hahahahahahaha To przypomniał sobie o byłej bo się dawała bez zobowiązań ???

Gość Carycka
Do 16:49. Bo bylą pewnie rozstal sie w przyjazni albo bez wyjasnienia I trzyma ją na glodzie,wiec zawsze moze liczyc na numerek

Gość gość
Niewiem po prostu tak mi powiedział dziwny człowiek

Gość gość
Może mu się nie spodobalam

Gość Carycka
Spodobalas mu sie, ale on p.o. prostu chcial tylko zamoczyc jak najszybciej ,bo go w jajach cislo

Gość gość
To po co 3 miesiące męczył mi głowę o związkach i TP naprawdę nie rozumiem facetów ja nikogo ne traktor przedmiotów chciał seksu mógł iść na dzięki czy łatwe dziewczyny załamana jestem bo nie rozumiem tego później coś tam pisał przepraszam ciekawe po co

Gość Carycka
Z doswiadczenia wiem ze duzo facetow udaje że chce zwiazku aby tylko zaliczyc. Ci faceci nie chca chodzic na dziw/ki, chca zaliczac fajne dziewczyny . On sie wkurzyl bo uwazal że 3 miesiace podania o zwiazku z toba wliczysz w czas chodzenia, wiec szybko rozlozysz nogi.

Gość gość
Masz rację najgorsze jest to że cały czas myślę że może to ja coś źle robiłam dobrze mnie kłamał i wydawało mi się że się rozumiemy więc trochę przeżyłam szok bo skóry 3 godziny dziennie rozmowy mogłam poświęcić na pasję pracę cokolwiek

Gość Carycka
Mozesz byc z siebie dumna że nie dalas sie omamic pospolitemu sciemniaczowi

Gość gość
Dzięki pocieszyly mnie Twoje słowa. Jeszcze po tym jak mu powiedziałam nie to powiedział że może i to dobrze bo i tak by mnie zostawil

Gość gość
To jest zachwanie typowe dla rozwiązłych facetów. Wręcz klasyka :-(

Gość gość
Jeszcze po tym jak mu powiedziałam nie to powiedział że może i to dobrze bo i tak by mnie zostawil C Bezczelny cham !!!!!!