Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dwie kobiety w głowie.

Polecane posty

Gość gość
No właśnie nie robi nic to leń a pierwszej nie wybrał to egoista! Skrócić takiego o głowę i obie będą miały spokój 💤

Gość gość
Szukający rad facet, który sam jest niezdecydowany i nie wie, a może tu, a może tam?a może zmienię zdanie i wróce do pierwszej, drugiej... dojrzałosci gratuluję. Nie zawracaj gitary ani jednej ani drugiej, bo sądząc po Twoich wpisach na forum KOBIECYM:P nic dobrego z tego nie wyniknie

Gość gość
Mam Ciebie tylko w głowie i to wystarczy mi Na prawdziwą wojnę nie zamierzam iść

Gość gość
Kochasz pierwszą a jesteś z drugą której nie kochasz więc po co z drugą jesteś Oj nie ładnie tak oszukiwać pozwalać by się wkręciła pokochała ciebie A ty co jak pierwsza jakimś cudem pojawi się na horyzoncie to tę drugą bęc w łeb z tekstem jednak to nie to Wstydź się za swój zakichany egoizm Wiesz jaki będzie finał tej bajki Na starość zostaniesz całkiem sam i wtedy poczujesz jak wszyscy cię zbywają wyśmiewają od dziwaków Przykre co Ale zapracowałeś swoim postępowaniem nataki obraz nędznej starości

Gość gość
Chyba cie gości poniosło z tym wybieganiem w starość :D do tego czasu każdy człowiek zdąży jeszcze mieć 15 takich dylematów

Gość gość
A gdzie ja pisałem, że z nią jestem? Przeczytaj dokładnie temat.

Gość gość
Piękny unik autorze Tak pisałeś że to nowa znajomość więc daj sobie siana Nie krzywdź I zmień swoje postępowanie bo inaczej zostaniesz starym zgorzkniałym zgredem a takich ogólnie się unika

Gość gość
nie zyj przeszłością tylko przyszłoscią facet o pierwszej zapomnij a sprobuj z drugą to bardziej rozsadne:)

Gość gość
Co za facet. Pisze że kocha prawdziwie pierwszą a potem wzmianka o drugiej. Ja na miejscu tej pierwszej kopnelabym cie w d**e i nie dała szansy skoro ci nie odpowiada. Jak to nie śmierć to z czego robisz problem? Co to za problem niby? I zastanów się co ta pierwsza poczuje jak kocha. Powiedz jej o swoim dylemacie. Jak będzie mądra kobietą karze ci spieprzac, egoista do entej potęgi.

Gość gość
Nie zazdroszczę tęj drugiej, jeśli nadal mimo związku z drugą będzie czuł coś do pierwszej. Z tego może być jeszcze zdrada i płomienny romans jeżeli ta pierwsza będzie nadal odwzajemniać jego uczucia.

Gość gość
Zadaj sobie pytanie: co bedziesz czuł jak za kilka miesiecy ci się druga znudzi i wrócą myśli o pierwszej? Jak zobaczysz ją gdzieś choćby przypadkowo albo zobaczysz ją szczęśliwa z innym? Żyłka ci pęknie. Nie da się przestać kochać jeśli to była prawdziwa miłość.

Gość gość
"jakby ta pierwsza była dla mnie taka jak na początku". Co jej zrobiłeś że nie jest? Pewnie skrzywdziles a wmawiasz sobie brak winy. Jaka jest teraz? Co wpłynęło na to że jest inna? A ty taki sam jestes?

Gość gość
"gdybyś ty był dla pierwszej taki jak na początku to i ona by była" Dwie kobiety w głowie to stanowczo za mało, szukaj trzeciej, którą będziesz miał... w kieszeni :P

Gość gość
Oczywiscie że kochasz pierwszą. Szukasz dziuni do zalatania dziury jak ja bo nie wszystko szło po mojej myśli. Z czasem będziesz tylko cierpiał i to będzie najgorsze cierpienie dla ciebie. Znam to z autopsji. Też tak się zastanawiałem. Wybrałem drugą a o tamtej i tak non stop myślałem a potem w sklepie spotkałem Karoline uśmiechnięta z kwiatkami w ręku i szlach wszystko trafił. Nie dała mi drugiej szansy.

Gość gość
A może facet babiarz co szuka Bog wie czego? Ile masz lat?

Gość gość
"gość dziś "gdybyś ty był dla pierwszej taki jak na początku to i ona by była" X Dobre i mądre

Gość gość
A czy pierwsza Cię kocha? Czemu nie możecie być razem?

Gość gość
ja ciekawa jestem jak ta pierwsza przejrzy na oczy, wyprzedzi cie i powie że też jej się ktoś podoba, takim egoistom należy się, pisze że nie chce być z pierwszą bo nie taka jak na początku, nie wlazi ci w d**e, to ty o nią zabiegaj i się staraj bo czytając ten post już wiem że to w tobie jest problem

Gość gość
Autor sie tylko oszukuje , tak jak pisal gosc 22:17 . Jesli kochal lub kocha prawdziwie to z inna nie zazna szczescia .

Gość gość
"gość dziś ja ciekawa jestem jak ta pierwsza przejrzy na oczy, wyprzedzi cie i powie że też jej się ktoś podoba, takim egoistom należy się, pisze że nie chce być z pierwszą bo nie taka jak na początku, nie wlazi ci w d**e, to ty o nią zabiegaj i się staraj bo czytając ten post już wiem że to w tobie jest problem" X I tak sie robia kolejne problemy . Pierwsza zobaczy z druga i pozamiatane . Przynajmniej pomysli , ze miala racje .

Gość gość
Lepiej się zastanów bo odwrotu moze nie być. Wspomnienia z czasem wracaja i to zaczyna doskwierac. Przypomnij sobie za co pokochales tą pierwszą, jej wszystkie cechy i porównaj z drugą. Zastanów sie czy ta druga tak naprawde cie pociąga bo zniszczysz jej życie.Słuchaj serca. Ono ci wskaże drogę.

Gość gość
Trochę egoistyczne podejście. Nie liczysz sie z uczuciami tych kobiet tylko własnymi. Jesli to nowa znajomość odpuść. Nic z tego nie będzie. Nie zawracaj d**y jej.

Gość gość
Ja bym takiego faceta nie chciała co skacze z kwiatka na kwiatek. Kocha pierwszą zastanawia się nad drugą. Leń.

Gość gość
takich jak ty na kafeteri bylo wielu. Potem zakładają posty jak odzyskać była, bo nie chce wrocic albo że kocham byłą i mają wtedy gorszy dylemat, bo już nikt za nimi nie biega...

Gość gość
W ilu związkach byłeś...jednym czy kilku? Porównaj związki wszystkie w ktorych byłeś, w ktorym najwięcej zaznales, ktory może dac ci najwięcej szczęścia, troski, która kobieta jest wg ciebie wyjątkowa. Jesli się kocha to za wyjatkowosc raczej. Jeśli żadna z nich to odpuść.

Gość gość
jeśli miłość obustronna to nad czym ty się zastanawiasz, szukasz drugiej, o co autorowi chodzi?

Gość gość
Jakbyś prawdziwie i mocno kochał to bys zrobił wszystko żeby z nią być autorze.

Gość gość
jeśli kochasz ta pierwszą a na to wygląda to spróbuj naprawić relację, bo warto. Ewidentnie nie chcesz sie pozbyć z głowy tej pierwszej bo serca się nie da oszukać

Gość gość
Dlaczego nie możesz być z tą pierwszą? Wyszła za mąż? Wyjechała za granicę? Wstąpiła do zakonu? Przestań się użalać i zacznij działać w kierunku tej pierwszej. Zakładam, że mężatką ani zakonnicą jednak nie jest.

Gość gość
piaskownica i łopatki, dzieckiem chyba nie jesteś, nie zakladaj bezsensownych wątków bo odpowiedź z daleka można dojrzeć, staraj się naprawić wszystko z pierwszą dziewczyną