Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie upokorzona

Polecane posty

Gość Krucyfiks
Podoba mi sie ten temat :) do rze sie czyta :)

Gość gość
Dobry, żeby się pośmiać :D

Gość gość
Dla was może to śmieszne ale mi to, aż słabo się robi jak ją widzę.

Gość gość
Ale my się z ciebie śmiejemy, pisz koniecznie!

Gość gość
I podaj jakieś foty, chętnie obejrzymy i ocenimy urodę wybranki Damiana ;)

Gość gość
Nie ma z czego. Jutro nakręce temat na poważnie i gówniara straci pozycję bo nie sądzę, żeby cokolwiek wiedziała o flircie

Gość gość
"Nie ma z czego." x Pozwolę sobie się z tobą nie zgodzić :D

Gość gość
My tu się śmiejemy z ameby umysłowej ale pomyślcie co ten biedny chłopak musi przeżywać przez tego bluszcza. Kurde aż bym się zatrudnił w tej firmie, żeby pooglądać jej żałosne podchody :D

Gość gość
A siedemnastka jaki ubaw musi mieć, że dorosła kobieta , a tak jej zalazła za skóre :D

Gość gość
dobra rób już jak uważasz i tak każdy ma to w doooopie tylko już nie biadol temat do zamknięcia

Gość gość
Dziś 21: 53 to nie czytaj jak ci nie odpowiada, nie trzymam cię tu na siłę.

Gość gość
No nie nazwałabym autorki "dorosła kobietą", przecież ona jest upośledzona umysłowo :D

Gość gość
beka z ciebie autorko, 24 lata a głupia jak smerfetka

Gość gość
to prowo tego idioty od tematu o pracy,dajecie się wkręcać jak pelikany

Gość gość
22 nie 24.. Sama gówniara, ale tyle wie o życiu, że hoho, właśnie się przekonaliśmy :D Ale niech sprawozdaje, to naprawdę zabawne ;)

Gość gość
Autorko a chłoptaś jeszcze ochrony nie wynajął? Ja bym się poważnie nad tym zastanowił na jego miejscu :D nie zdziwię się jak kiedyś polecisz do młodej z łapami , a ona cię bezszczelnie wyśmieje :D wiesz jak możesz go zdobyć? Wyślij mu linka do wątku. Zyskasz dużo w jego oczach bo zobaczy, że ci na nim zależy, może zostawi blondi wtedy. Hahah ale to byłoby z******te, żeby typek się odezwał :D

Gość gość
Nie nie wynajął... Przecieź do cholery nie zagrażam mu. A winny jest mi szczerą rozmowę jakby nie było.

Gość gość
Blondyneczce się zachciało dorosłego księcia to jej pokaże , że są lepsze od niej. Jutro taką rozmowę z nim przeprowadze , że więcej na nią nawet nie spojrzy. I chętnie napisze jej przebieg tutaj, na złość co po niektórym.

Gość gość
Czekamy z niecierpliwością ;) Tylko jak mówię, jakieś foty by się przydały ;)

Gość gość
Publicznie udostępniać nie będę, nie jestem wariatka.

Gość gość
22.21 buahahaha :D. Na złość? Tu każdy beke z Ciebie ciśnie żałosny bluszczu :D pisz pisz, jest z czego sie posmiac

Gość gość
22? O ja pier... toż to już dojrzała ukstałtowana kobieta... ahahahahahhahahhaha muehehehehehhehehehhehhehe Dziecko idż lepiej pokemony obejrzyj boś sama jak pokemon - mentalny:)

Gość gość
Ciichoo, bo jeszcze nie napisze ;)

Gość gość
Nie jestem żadnym bluszczem !

Gość gość
omg fktycznie pokemon jej sie nie da czytac na trzeźwo

Gość gość
Autorkoo! Po pierwsze blondynki od zawsze miały wzięcie. Tym bardziej młodziutkie i otwarte ( wnioskuje po twojej wypowiedzi, że świetnie się dogaduje z jego kolegami więc jakby nie było z osobami starszymi) Po drugie dziewczyna tańczy,uprawia sport, chce być lekarzem, z tego co mówisz pół roku kręci się wokół niej więc jest interesująca i porządna bo nastolatki w tych czasach kiedy wyczuwają zainteresowanie starszego lecą jak w masełko, a ona jednak upiera się trochę. Po trzecie skoro chłopak spędza z nią tyle czasu to musi być dojrzała jak na swój wiek skoro mają tematy do rozmów. Po czwarte chłopak najwyraźniej zakochany jest w tej dziewczynie, a ona czuje coś do niego. Zna ją dłuzej od ciebie i nawet jakbyś wymyśliła jakieś niestworzone historie on uwierzy jej. Po piąte jesteś desperatką. Nie wygrasz z nią bo nawet nie dojdzie między wami do starcia bo ona już w jego oczach jest wygraną. Po szóste ta gówniara jak ją określasz widać, że ma lepszy światopogląd jak i pojemniejszy rozum skoro nie daje ci się sprowokować i robi swoje. Po siódme dla faceta nie ma nic lepszego niż młode wysportowane ciało, dzieląca ich pasja bo mówiłaś że biegają ze sobą. Po ósme skoro facet decyduje się na taniec, pomoc w tej dziedzinie to kompletnie Musiał stracić na jej punkcie rozum. Po dziewiąte sama przyznajesz, że jest ambitna jak i jego znajomi. Skoro jego znajomi akceptują to wszystko aż w takim stopniu to uważają, że chłopak na dobrą dziewczynę trafił. Po dziesiąte odpuść sobie bo jej pasje, inteligencja, ciało, komunikatywność, uczucia, wyrozumiałość, wygląd, charakter oraz powiew świeżości , kreatywność i nuta szaleństwa (karteczka) biją cię na głowę i robisz z siebie tylko kretynkę. :D

Gość gość
No i jak tam autorko? Pogadałaś z nim?

Gość gość
Nienawidzę tej wrednej deb*lki! Spotkałam ją jak wychodziłam z pracy pocisnęłam jej od Góry do dołu, nazwałam jebnie*tą idiotką, a ona na to,, z twoich ust to komplement skarbie " I uśmiechnęła się... Totalna kretynka. Na dodatek podszedł D. do nas i pyta co się dzieje, a ona do niego, że ,, nic Magda poprostu wyraża zadowolenie z tego że jesteśmy z razem tygrysku" i cmoknęła go w policzek!!! Ale szma*a , nawet swojego honoru bronić nie umie !

Gość gość
No proszę, i nawet ma klasę ;)