Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w ogole istnieja tacy ludzie jak ja?

Polecane posty

Gość gość

Uczciwi wobec siebie i innych, wrazliwi na cudza krzywde, nie dzialajacy na pokaz i zrownowazeni psychicznie? Porzadni i przy tym zadbani, z jakas podstawowa kultura osobista? Ja wiem jaka jestem i nie musze o tym mowic, nawet nie chce, bo mam wrazenie ze tacy ludzie jak ja sa gdzies na bok spychani.

Gość gość
Oczywiscie. Jest mnostwo ludzi ktorzy maja sie za lepszych od innych, w znajomych widza same problemy i czuja sie odrzuceni przez to jacy sa krystaliczni, dobrzy i bez wad.

Gość gość
Noż kurfa durniu jesteś jak flaki z olejem.Nie rozumuesz że każdy twój temat to jest to samo nudne gófno.To sam gófno i znowu gófno. Przedtań już kurfa pisać sam ze sobą.

Gość oalala
gość dziś Wiem, ze jest duzo takich ludzi dlatego napisalam UCZCIWOSC W STOSUNKU DO SIEBIE I INNYCH, to juz duzo mowi. Ja wiem co soba prezentuje i jaka jestem i nie jestem odrzucana, sama sie izoluje bo z barachlem nie bede sie trzymac

Gość gość
Zebys ty byla taka uczciwa w stosunku do siebie jak jestes krytyczna dla innych

Gość gość
Nudzisz.

Gość gość
za uczciwych mają się największe g****a stąd wniosek uczciwość to cecha którą każdy sobie przypisuje ale nie każdy ją ma

Gość gość
Jak wyjdziesz ze swojej skorupy to poznasz paru takich ludzi.

Gość gość
Nie jestem uczciwa , a na czym polega uczciwość względem innych??

Gość gość
haha

Gość gość
Ktoś ma jakieś jak widać kompleksy na czyimś punkcie i od lat podszywa się pod tę Kobietę próbując ja ośmieszyć.Tyle lat, tyle zabiegów i taki marny skutek.

Gość gość
Jak mozna sie podszywac za kogos piszac anonimowo? masz rozdwojenie jazni? ja wlasnie w stosunku do siebie jestem krytyczna i wszyscy mi to mowia. i za wady uznaje to co napisalam wyzej, bo mam wrazenie ze dla ludzi liczy sie cos innego. Chamstwo ,materializm itp mnie zabijaja

Gość gość
tak, tak, wyjątkowy płatku śniegu, tylko ty jesteś dobra, niematerialistyczna, szczera i uczciwa. Nikt poza tobą :D

Gość gość
No wlasnie do tej pory predzej czy pozniej okazywalo sie jakie ludzie maja podejscie. Oprocz mnie jest jeszcze jedna taka osoba, moja mama i to po niej mam charakter. Z jednej strony cieszy mnie to, i nie potrafie zyc inaczej, musze zyc w zgodzie ze soba, ale z drugiej tak dziwnie bo nie umiem zaakceptowac ludzi niekulturalnych, zlych.Szukam podobnych przyjaciol ale juz trace nadzieje.

Gość gośćparassolka
ja po mamie na szczęscie nic nie mam