Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chcę pracować.

Polecane posty

Gość gość
no i umrzesz, z glodu :)

Gość gość
Najgorsze jest to, że to 1530 netto nie proponują za w miarę lekką pracę.

Gość gość
To ciekawe jak ludzie którzy jednak muszą być inteligentni skoro odnieśli jakiś sukces kończą z takimi...porażkami wychowawczymi.

Gość gość
Popieram autorke. Sam zyje podobnie a o kobiecie nie mysle bo po co mi ona potrzebna. Dobrze jest jak jest.

Gość gość
Dlaczego prowo? Tylko idiotom chce się zapierniczać za 1500-2000 zeta na m-c. W dodatku ceny zachodnie, płaca afrykańska. Nie bez przyczyny co mądrzejsi pouciekali z tej drugiej japonii. A ty autorko nie masz żadnego hobby, z którego chciałabyś żyć?

Gość gość
gość dziś niektózy muszą - mają rachunki,dzieci,kredyty.

Gość gość
gość dziś spokojnie teraz będzie lepiej

Gość gość
Od 13 roku życia jestem zajęta poprawianiem wyglądu i upiększaniem się. Od zawsze chciałam być modelką, celebrytką, kimś od reklamy. Chciałam pracować w showbiznesie. Chciałam być ceniona za wygląd. Niestety rodzice nigdy nie potraktowali tego poważnie i mnie nigdzie nie popchneli. Chociaż mam predyspozycje, warunki to jest już za późno ponieważ agencje przyjmują dziewczyny w wieku od 15 do 22 lat przy czym te w okolicach 22 lat to tylko takie z doświadczeniem i zbudowanym portfolio, a ja jestem już starsza. Nic innego mi nie odpowiada. Został mi tylko wygląd.

Gość gość
gość dziś to może filmy dla dorosłych?

Gość gość
No aż tak nisko nie upadłam. Gdybym była zmuszona pójść do jakiejś pracy to byłaby to recepcja np. przynajmniej w wolnym czasie mogłabym siedzieć na necie i się nie nudzić zbytnio.

Gość gość
A próbowałaś podbijać do jakichś agencji? Jeśli jesteś naprawdę ładna i zgrabna, to moim zdaniem powinnaś próbować, jeśli to jest twoje marzenie, a jeśli nie, to cóż, będziesz musiała wymyślić jakąś alternatywę, która również przyniesie satysfakcję :)

Gość gość
to co Ty jestes jeszcze dziewica w wieku 29 lat?

Gość gość
Nie próbowałam. Do 18 roku życia nie mogłam nic zrobić bo na wszystko potrzebna jest zgoda rodziców... Poza tym miałam kompleksy, które chciałam poprawić chirurgicznie - nie wierzyłam w siebie, że bez tego miałabym jakąś szansę, a teraz jestem już zbyt stara. Tam naprawdę biorą dziewczyny do max 22 roku życia. Nie wiem co innego mogłabym robić.

Gość gość
Nie mam 29 lat.

Gość gość
A własna agencja modelek? Co ciekawego teraz studiujesz?

Gość gość
gość dziś skoro nie wiesz to nikt inny ci na to nie pomoże.

Gość gość
Tylko co mi da własna agencja modelek? Ja nie chcę zajmować się wyławianiem i promowaniem innych dziewczyn tylko sama chcę być na świeczniku. Zawsze marzyłam żeby zostać doceniona za wygląd i nie poczuję się zrealizowana jeśli tego nie osiągnę.

Gość gość
Moje studia to jest w ogóle parodia. :D Z moim wyglądem na pewno muszę wyglądać tam wiarygodnie, ale chodzę bo łatwo mi idzie i wolę to niż pracę.

Gość gość
to ile masz lat i co dalej dziwica?

Gość gość
Mam 24 lata.

Gość gość
eee to mloda dasz sobie rade no ale powiedz z ciekawosci mialas kiedys chlopaka czy ciagle sama?

Gość gość
Jestem sama i nie ubolewam nad tym. Ciężko sprostać moim oczekiwaniom, ciężko mi zaimponować, zrobić na mnie wrażenie. Nie zadowolę się byle kim.

Gość gość
W ogóle na tych moich studiach (nowych) jestem na roku z samymi osobami dopiero co po liceum. :D

Gość gość
gość dziś książe z bajki dojdzie póki co idzie na piechotę bo koń kulawy:)

Gość gość
czyli jestes dziewica :O i to daltego te problemy

Gość gość
Paniusia z wysokimi wymaganiami:O tobie cieżko zaimponować? Hahahaha chyba raczej ty nie masz czym zapomnowac facetom:O

Gość gość
prędzej czy później i tak coś będziesz musiała robić - a pokora i tak przyjdzie z czasem teraz ewidentnie ci jej brak, tak sie wydaje każdemu kto ma pieniądze i wydaje mu się że wszystko może miec na wyciągnięcie ręki. akurat życia nie pokonasz za wszystkie pieniądze świata - ono prędzej czy później i tak wszystko zweryfikuje. Na dobre lub złe.

Gość gość
Znowu napalone prawiki się zleciały. Idźcie z***********a i nie trujcie doopy.

Gość gość
Straciłam dawnooo wiarę w to, że kogoś poznam. Bo niby gdzie miałabym poznać? Na uczelni? Ci chłopcy to dla mnie dzieci. Jak ja poza uczelnią wcale nie wychodzę z mieszkania jak nie muszę. :) Nie przepadam za ludźmi, nie mam nawet przyjaciół.

Gość gość
ona ma dopiero 24 lata to co się dziwicie że lasce się mimo wszystko nadal wydaje że świat musi i będzie się kręcił wokół niej?:) Z czasem spokornieje,po 30tce laski już się są takie wygadane i z wymaganiami nie wiadomo jakimi.