Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy da się?

Polecane posty

Gość gość

Zaczęło sie gdy mialam 5/6 lat, dokładnie pamiętam co wtedy pomyślałam: "moje serce kiedyś pęknie" i tak pęka do dziś. To już 18 lat. Nie chcę żyć na tym świecie i codziennie modlę się o koniec. Przez rodzinę straciłam dom i tułam się wynajmując coraz to gorsze dziury. Nie mam swojego miejsca na ziemii. Na edukację nigdy nie było nikogo stać. Teraz tyram po 13 godzin dziennie sypiając po 4-5 żeby w ogóle przeżyć. Były facet zostawił mnie z długami ktore będę spłacać przez lata. Czuję, ze moj obecny związek się niedługo sypnie, chyba nie pasujemy do siebie. Leczyłam się pół roku na nerwicę i depresję wyniesioną z poprzedniego obozu pracy gdzie mobbing był codziennością. Jestem przewrażliwiona. Nie mam szans na własne mieszkanie, na własne życie. Patrzę jak codziennie wszyscy jak robaki i pachoły biegamy do tych obozów pracy za marne grosze. Jesteśmy wykorzystywani na każdym kroku, a niektórzy niewolnicy nawet bronią swoich panów zwanych pracodawcami. Mało kto to widzi, ludzie są tak ślepi i są na każde polecenie swoich władców. Nie stać mnie na własną działalność, chociaż to moje marzenie. W głebi duszy chciałabym się uczyć, rozwijać, ale sytuacja finansowa mi na to nie pozwala. Czy da się żyć w tym świecie tak, aby być wolnym i szczęśliwym?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować