Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwała ze mną po 4latach

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciciałem się wypowiedzieć i zaczerpnąć od was jakiejś rady co robic. Jakoś 3 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, kobieta mojego życia... jakoś 3 dni przed zerwaniem stwierdziła, że potrzebuje troche czasu dla siebie. Więc dałem jej te 2/3 dni żadko pisaliśmy, nie widzieliśmy się itp. po czym jak już się spotkaliśmy stwierdziła ze nic do mnie nie czuje, że mnie nie kocha... Mówiła, że potrzebowała czasu i doszła do wniosku, że mnie nie kocha... Problem w tym, że dalej ją kocham i chce z nią być... Próbowałem z nią rozmawiać ze wszystko naprawie, że się zmienie specialnie dla niej, ale nic to nie dawało zawsze słyszałem tylko "Nie" mam nadzieje ze jakoś po tygodniu dwóch zmieni zdanie jak nie bede sie do niej odzywał... Planuje tak jak kiedyś zrobiłem w walentynki przyjść z bukietem róż i to z ilością taka ile jesteśmy już razem czyli 48 róż. Jak myślicie dobry pomysł? Dajcie jakies porady i piście co myślicie, bo naprawdę mi na niej zależy...

Gość gość
Nie, to beznadziejny pomysł. Przemyślała sprawę i zostawiła cię uczciwie przyznając, że cię nie kocha. Czego od niej chcesz?

Gość gość
Nie zmusisz nikogo do uczuć. Wydasz tylko kasę na kwiaty które tanie wcale nie są.

Gość gość
Nie chce mi sie po prostu wierzyć ze będąc 4 lata razem po 3 dniach stwierdziła ze mnie nie kocha. Czego oczekuje? Chce ją rozkochać w sobie na nowo.

Gość gość
pewnie poznała kogoś innego - w dodatku majętnego. A ty biedny gołodupcu - choćnyś kochał najmocniej jak sie da - nic ci to nie da.

Gość gość
Miej jaja i bądź facetem, jak ona cię nie chce, to jej strata. Olej i poszukaj nowej, tego kwiatu to pół świata.

Gość gość
Niczego, poprosiła o przerwę bo pewnie już wcześniej o tym myślała

Gość gość
Jest tylko jeden sposob ale i tak nie jest pewny, zeby za Toba zatesknila i nie ma innych. Pokaz jej, ze Ci juz nie zalezy i...czekaj :)

Gość gość
Nie wyglupiaj sie z kwiatami, chlopie.

Gość gość
Idż dalej i się nie odwracaj. Podjęła już decyzję.

Gość gość
Wątpie ze kogoś poznała bo nie miała aż tak dużo znajomych, jedną przyjaciółkę a na imprezy też nie chodzi

Gość gość
A ile macie lat? Po czterech latach związku to już powinniście planować ślub, jeśli tak ją kochasz. Ile można czekać? Młodość i uroda nie trwa wiecznie.

Gość Malalaa
Na 99,9% kogoś ma i podjęła decyzję. Nie warto. Pocierpisz i znajdziesz kogoś wspaniałego :)

Gość gość
Poza tym jak będziesz za nią biegał, to ona tym bardziej będzie uciekać. Każda dziewczyna po trudnym zerwaniu ma moment kryzysowy, kiedy wątpi czy dobrze zrobiła. Wtedy sama najczęściej się odzywa. No chyba, że naprawdę Cię nie kocha, wtedy tym bardziej nie ma o co walczyć.

Gość gość
ja mam 20 ona 18

Gość gość
Problem w tym ze nie chce z niej rezygnować... Dużo razem przeżyliśmy dużo sie wspieraliśmy, pomagała mi wstać na nogi po śmierci przyjaciela i po śmierci dziadka ( miałem z nim dobry kontakt) a pomiędzy tymi smiercaimi był może miesiac przerwy...

Gość gość
ale to nie ma znaczenia co ty chcesz, ona ciebie nie chce

Gość gość
Przestań się do niej w ogóle odzywać, zajmij się sobą. Nie narzucaj się, daj jej zatęsknić i zobaczyć, jak to jest bez ciebie. Jak coś jeszcze do ciebie czuje, to się sama odezwie, jak nie, to i tak nic byś nie wskórał.

Gość gość
Jestem pewny ze uda mi sie odbudować z nią relacje, sprawić ze na nowo sie zakocha, ale wydaje mi sie ze musze poczekać i sie nie kontaktować z nią. A potem zacząć działać ale problem jest w tym, ze chodzimy razem do szkoły

Gość gość
Ostatnio widziałam parę w tym wieku albo i młodsza a klocili się jak stare c*****e małżeństwo haha.

Gość gość
Pokaż jej faka na do widzenia i paszła won zdzira.

Gość gość
Nie będę rezygnował, bo dalej jest jakaś szansa.. Tak mi sie wydaje, ale rzeczywiscie nie bede sie odzywał jak sama sie odezwie to będę reagował.

Gość gość
Poolewaj ją, zdystansuj się, nie odzywaj. Sama do ciebie przyciągnie.

Gość gość
Jako kobieta mowie Ci - daroj sobie te kwiaty. To tylko pogorszy sytuacje. Jesli masz jakakolwiek szanse, to udawaj ze olewasz i ze rozumiesz jej decyzje. No a z drugiej strony, jak nie jestescie sobie przeznaczeni to lepiej rozstac sie teraz niz za kilka lat.

Gość gość
14 lat miała gdy zaczęliscie a ty liczysz że będziecie razem na zawsze? :D