Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy puszysta bezdzietna 30 latka po rozwodzie

Polecane posty

Gość gość

Ma szansę na miłość?

Gość gość
165cm/70kg/biust D

Gość gość
zdychaj

Gość gość
pewnie że ma szansę, aby tylko nie bawiła się uczuciem faceta

Gość gość
troszkę tylko schudnij i będzie git - dobrze że dzieci nie masz

Gość gość
mam podobne wymiary jak ty choć nie byłam po rozwodzie. Poznałam super fajnego i przystojnego faceta ale w depresji, z kłopotami ale bardzo troskliwie opiekujący się własnymi rodzicami. I to mnie ujęło. Zaczęłam mu pomagać, potem pojawiła się przyjaźń do tego stopnia, że gotowałam, zmieniałam pampersy jego chorej matce - za darmo, chociaż chciał mi płacić i czuł się niezręcznie. Matka zmarła, stan ojca się poprawił - wyszedł z depresji. I wtedy wszystkie mówiły mi, że zobaczysz - wykorzystał Cię i teraz znajdzie sobie ładniejszą, szczuplejszą i atrakcykniejszą. Tym bardziej, że przejął firmę po ojcu i zabrał się za nią i wyciągnął z zapaści a ja pomogłam mu w pokonaniu depresji. I wiem, że powiecie, że brzmi to jak tani film czy bajka ale nie zostawił. Pod jakimś pretekstem zabrał mnie na imprezę firmową (było mi wstyd bo nawet nie byłam odpowiednio ubrana) i przy najbliższych współpracownikach wręczył mi pierścionek zaręczynowy. Więc jeśli pytasz, czy z takimi wymiarami możesz to odpowiem ci, że możesz. Inna sprawa, że troszkę wzięłam się za siebie. Urody w tym wielkiego nosa za bardzo nie poprawię (chociaż on mówi mi, że jest cudowny) ale figurę mam teraz lepszą. Za pół roku ślub. I taka opowieść jak z bajki. Więc bądź po prostu sobą a na pewno znajdziesz

Gość gość
mam 33 lata,am, chcesz pogadac autorko?

Gość gość
tych idiotow tylko wymiary interesuja i smia mowic ze niby maja uczucia, podgatunek

Gość gość
Podgatunek, stwierdzila, to niby czym ty jestes? Ufozgredem w najlepszym przypadku, chociaz bardziej na jakiegos pasozyta wygladasz,ktory w wyniku g***townego skosku ewolucyjnego jedynie upodobnil sie zewnetrznie do homo sapiens.

Gość gość
Schudnij trochę autorko.