Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co wchodzić w związki i małżeństwa?

Polecane posty

Gość gość
14:18 ja za to znam tez grupe osob, ktore zazdroszcza singlom wolnosci. Naleza do nic wyplakujace sie zony nieszczesliwe w malzenstwach z roznych przyczyn, a takze osoby znudzone malzenstwem, facetem, monotonia, ograniczaniem wynikajacym automatycznie ze zwiazku, zle na siebie, ze tak sobie w zyciu urzadzily ;) wiec wcale nie jest tak, ze samotni sa nieszczesliwi, zas w zwiazkach to osoby tryskajace radoscia. Zreszta, z tego co widze, dzieli nas wiekowa przepasc, skoro Ty juz masz 24letni staz w zwiazku. Mozemy miec wiec inne poglady.

Gość gość
trzydziestki brakuje mi kilku lat, nie wiem, czy to duzo, czy malo. - tzn ilu? 9 lat czy 2 lat?

Gość gość
bo te osoby, ktore sa same, tesknia cale zycie za tym idealnym zwiazkiem, za tym co mogliby miec gdyby mieli zwiazek o jakim marza.

Gość gość
Gość 14:25. Zależy co udajesz za przepaść- ja zaczęłam spotykać się z moim aktualnym mężem w wieku 20 lat. Nie twierdzę, że samotni są nieszczęśliwie a w związkach szczęśliwi- znam różne przypadki i nie można wszystkich do jednego koszyka wkładać. Generalnie z wiekiem coraz mniej szczęśliwych- jedni żałują że są w nieudanym związku, a drudzy że samotni.

Gość gość
14:26 pieciu lat brakuje :)

Gość gość
14:49 dawniej rzeczywiscie ludzie wczesniej sie wiazali. Teraz ludzie stawiaja na kariere i czesto kobiety po 40stce zostaja matkami, bo juz maja pozycje, pieniadze, itp. Na wszystko jest czas, po co sie tak spieszyc??

Gość gość
14:26 pieciu lat brakuje usmiech.gif x to mlodziutka, nic o zyciu nie wiesz

Gość gość
Cos tam wiem, ale dziekuje za te mlodziutka :) serio sie ucieszylam, mimo, ze chciales mi pocisnac :)

Gość gość
15:01 - my dopiero po 7 latach spotykania pobraliśmy się (jakoś dobrze nam było razem i nie ciągnęło nas do nowych związków), a po 4 latach małżeństwa pojawiło się pierwsze dziecko - więc tak młodo nie zaczęłam. Po prostu w wieku 20 lat poznałam właściwą osobę i tyle.

Gość gość
A chodź by po to by mój facet sobie mnie zaklepał :))) Tak by nikt się do mnie inny nie przystawiał by mój czuć się bezpiecznie że chodzę na party z zareczynowym pierscionkiem hahaha :))) i nikt inny nie miał prawa do tego cudownego tyłka jak mój :)))

Gość gość
kk

Gość gość
O to samo pytam się samą siebie.

Gość gość
Jestem 15 lat po slubie. Dzieci male a mimo wszystko czuje sie wolna. Imprezki z mezem,imprezki z kolezankami. W weekend dzieci budza dom o 9 rano, bajka. My dosypiamy. Potem rozgardiasz w szlafrokach i pol tony okruchow pod stolem. ... Sa psy, lubia sprzatac. Jedziemy na lyzwy ! Na prawdziwy lod ! Bierzemy krzeslo z saba zeby najmlodszy trzymal balans. Aaa narty ! Dla dzieci szkolka, dla starych warjacje i grzaniec( dlatego zawsze mieszkamy blisko wyciagu) Zawsze zmeczeni, ale zawsze zadwoleni. :)