Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gość1003

Grypa a karmienie piersią

Polecane posty

Jak w temacie: od 3 dni goraczka w nocy, w dzien stan podgoraczkowy, łamanie w kosciach, kaszel, katar, ból głowy. Bylam u lekarza, osluchowo dobrze, kazał leczyc sie naturalnie, ale to nic nie pomaga. Gorączkuje raz na 5-6lat, a tu trzyma mnie juz tyle czasu. Jak sie ratowac by szybko stanac na nogi? Nie mam siły zajmowac sie dzieckiem (3 mies.), wiekszosc lekow zakazana przy karmieniu, a Apapow nie moge nadal łykac jak cukierkow. Pomocy!

Gość gość
Ja Od kiedy jem miód wielokwiatowy z CBD + CBDA i pije syrop konopny z Rokitnikiem (dokładnie rok), to nie choruję - nie przeziębiam się, nie mam kaszlu, nie boli nie gardło. Wcześniej notorycznie się przeziębiałam, miałam ogromny katar, który ciągnął się przez dwa tygodnie. Przez ten rok byłam chora tylko raz, ale tego nawet nie można nazwać przeziębienie - kilka razy wydmuchałam nos, bardzo lekko bolało mnie gardło przez jeden dzień. Przyznaję, że konopi nie jem codziennie, wtedy efekty byłyby pewnie jeszcze lepsze, jeżeli chodzi o inne schorzenia. także polecam a te produkty znajdziecie na tej stronie najtańsza wysyłka sprawdziłam :) www.konopiafarmacja.pl