Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chomik007

Randki online wytwor szatana

Polecane posty

Gość Chomik007

Dlaczego wytwor szatana? Otoz bardzo specyfika owych randek wypacza rzeczywista wartosc jaka randkujacy posiadaja(wygladowo intelektualno materialna),z korzyscia dla pan z niekorzyscia dla facetow. Powiedzmy ze skali 1 na 10 ,kasia ma 5, Kasia codziennie bedzie dostawac od kilkunastu do kilkudziesieciu wiadomosci,widzac takie zainteresowanie kasia w swoich oczach staje sie 7;7,5 i wymagania oczywiscie rosna,niewspolmiernie do tego co soba reprezentuje,i kazdy facet ktory sam ma 5 automatycznie laduje nizej na 4 lub 3,proste prawo podazy i popytu, I wszystko fajnie tylko ze panie zapominaja ze to fikcja zupelna,a szczegolnie paniom po 30 i samotnym matkom wydaje sie ze z ilosci adoratorow (ktorzy licza tylko na szybki seks ) nagle czas sie cofa i sa atrakcyjne jak 20stolatki

Gość Chomik007
I kolo sie zamyka,faceci sa traktowani jak szmaty,a przecietne panie jak angelina jolie,kto nie wierzy niech wejdzie na portal typu fotka i zobaczy jak sie zachwycaja tam naprawde brzydkimi paniami,i kto temu winien? Obie strony,napalency co dla c...i zrobia wszystko,i panie biorace fikcje za prawde,do tego dodajmy wplyw feminizmu na panie i mamy horror

Gość Chomik007
O wymaganiach pan po 35 r to juz by mozna doktoraty pisac,nie mowiac o 40 latkach co ciagle chca rodzine zalozyc i miec dziecko....marzenia zupelne...2 lata by sie poznac i ma dziecko w wieku 42 lat ,jaki dobrze ustawiony(bo oczywiscie musi byc ustawiony) rownolatek(bo oczywiscie starszy byc nie moze) na cos takiego sobie pozwoli? Zaden,jezeli ktos taki istnieje i nie jest jakims cudem zajety celowal bedzie conajmniej 15 lat nizej Feminizm zrobil wielka szkode kobietom mowiac za mozna szlajac sie na prawo lewo kariere robic a pozniej jak sie wyszumi rodzine zakladac.....to tak nie dziala...

Gość Chomik007
I jakbto wszystko rozwijac sie befzie dalej? Bedzie jeszcze gorzej ,ci tak zwani normalni panowie co chcieli by sie ustatkowac spotykajac takie traktowanie albo daja sobie spokoj albo do azji pojada po zone,sfrustrowane po30 latnie panie bede jeszcze bardziej sfrustrowane i coraz ostrzejsze w ocenianiu mezczyzn,i znowu kolo sie zamyka,dodajmy do tego sfeminizowane rzadyvsciagajace imigrantow jakby dla kobiet wlasnie(niemcy,szwecja) i mamy katastrofe,i kto temu winny wg.mediów jest ? Oczywiscie bialy meszczyzna....pisze to wszystko zaprzysiegly kiedys liberal i prawdziwy feminista,bo feminizm to rownosc a nie przewaga pań nad panami,a liberalizm to wolnosc slowa a nie sjw,i cenzura...jeszcze 10 lat temu nie uwierzylbym ze to napisze ale coz panta rei ,tylko dokąd....pozdrawiam wszystkich ! Feministki też....trochę....troszeczkę....maciupeńko...

Gość gość
Oj chomik weź idź się pokrec na kołowrotku.. No tak jest ale po co się emocjonowac czymś na co się wpływu nie ma? Nie wchodzę na takie portale w związku z tym mnie nie interesują desperaci od c**ek jak i panie które są 3/10 a myślą że są mocną 8. A w związku z tamtym związkiem mogę spać spokojnie mimo że nie śpię. Rozumiesz? No więc właśnie. Ty masz swój kołowrotek, oni mają cipki brzydactw a ja mam wyj****e a ziemia kręci się tak jak zawsze.

Gość Chomik007
Polityka,relacje miedzyludzkie,spoleczenstwo to wszystko ma wplyw na nas i jak bedziemy wszystko olewac pod dywan zamiatac to sie obudzimy z reka w nocniku,a kolowrotki lubie...przecietny chinczyk tez mial w d***e xanieczyszczanie powietrza bo ziemia przeciez sie kreci dalej....juz nie maja bo ma to na nich bezposredni wplyw

Gość Ciastekpieczarka
A tam p********z chomik wklej sobie zdjęcie modela a zobaczysz jakie powodzenie będziesz miał!

Gość gość
Tak,a panowie to święci są,ile tam oszołomów spotkałam,łatwo kobiety oskarżać

Gość gość
Ja tam wole kluby ,puby imprezy do podrywu,sympatie i te inne to chyba dla calkowitych loserów,a baby sa jakie sa ,pokaz troche kasy i juz mokro

Gość Zawszewgumie
A ja kiedys se na dateinasia profil otworzylem,i bylem mile xaskoczony,azjatki z checia czatowaly,nic tylko jechac a bym sie nie mogl opedzic,a wiekszosc smukla ladna,nawet te brzydkie sa ladne tak wiec cos na rzeczy jest w temacie