Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta z klasa nigdy nie zalozy legginsow,getrow..zgadzacie sie?

Polecane posty

Gość gość
Spaczyliscie mój pogląd na kobietę z klasą i jest klapa.

Gość gość
A jak myślałeś?

Gość gość
Zależy z której strony spojrzeć. Kobieta z klasą dzieli się na kategorie a te kategorie maja jeszcze swoje podkategorie...

Gość gość
Tropisz ogólnie bez kategorii

Gość gość
Dla mnie ktoś taki nie istnieje ....nie raz widziałem takie z niby klasa A w którymś momencie pokazywały swoją prawdziwą twarz. Zresztą facetów To tez dotyczy ......

Gość gość
To opisz*

Gość gość
Teraz rzadko można spotkać kobiety z klasą, dlatego dużo z nich chodzi niestety w legginsach.

Gość gość
18.13 ale niektóre nie dość że naturalnie urodziwe to bez doczepów i tapety za to z jedrną zgrabną pupą

Gość gość
Jak ja się cieszę, że nigdy nie miałam parcia na bycie kobietą z klasą :D

Gość gość
Chyba nie ma kobiet z klasą, każda ma jakieś jazdy odchyły a te które twierdzą że są to może chodzi im o klasę społeczną

Gość gość
D**y nie pokaże w nich raczej. Chyba że ćwiczy. To tak jakby się w rajstopach chodzilo.

Gość gość
Kobieta z klasą nawet na porodówce ma na sobie szpilki i suknię balową oraz futro z karakułów!

Gość gość
znaczy ja mam klasę...w pracy nawet inną każdego dnia :P

Gość gość
Temu od porodówki odwaliło. Kobieta z klasa ubiera się stosownie do sytuacji, ale nie wulgarnie. Większość kobiet w Polsce ubiera się wulgarnie. Tak, wyglada to sexy. Ale nie z klasa. Tak się kiedyś ubierały prostytutki.

Gość gość
Z klasą noc wspólnego nie mają też oblesne rzęsy i brwi na stałe. Mam nadzieję że takich nie posiadasz?

Gość gość
No dobra, to ja mam kilka pytań. Jak powinna wyglądać kobieta z klasą wśród ludzi, raczej każdy sobie potrafi zobrazować. Natomiast jak wg was, powinna chodzić ubrana po domu? W jakim stroju podejmować gości w dom? W czym powinna spać?

Gość gość
To zależy z jakiej okazji podejmuje gości w domu, jeśli to przyjęcie to zależy od rangi, suknia koktajlowa lub wieczorowa. A bez gości to zależy czy jest sama czy jest jej mąż :) Co do spania, nie mam pojecia, nie czytałam o tym. Zapewne jedwabna lub bawełniana koszula nocna ,)

Gość gość
Q ja nie jestem kobietą z klasą i nigdy nią nie będę raczej bliżej mi do "dziewczyny z podwórka" a co do brwi na stałe to wlasnie bardzo się zastanawiam nad ich wykonaniem :)

Gość gość
A ja bym chciała być kobieta z klasa, ale to, kurczę, trudne :) i niewygodne. Poza tym moje niektóre zachowania nie są z klasa, np. krytyka, poza tym kolczyki, prostytucki lakier itd :)

Gość gość
Klasę to ma księżna Kate. Wy możecie co najwyżej pomarzyć. Zresztą kto by chciał przestrzegać tyle reguł? Najbardziej to mnie śmieszą te plastiki które wrzucają zdjęcia z podpisami o kobietach z klasą. Serio?

Gość gość
Prostytucki lakier:D ej, wiecie co, gdyby nie kafe, to ja nawet nie wiedziałabym, ze coś takiego istnieje:D to forum jest porąbane, ale lubię tu siedzieć. Myślicie, ze kobiety z klasą siedzą tez na kafe?

Gość gość
Prostytucki lakier? O rany jaki to kolor?

Gość gość
księżna kate i klasa:D zwłaszcza gdy ma ślepie okrążone dookoła grubą czarną krechą buahahaaa przecież ta czarna kredka to jej znak rozpoznawczy

Gość gość
Każdy kolorowy. A w szczególności oczywiście czerwony :)

Gość gość
gość dziś w punkt :)

Gość gość
Na pewno jej więcej niż wy. Zresztą klasa to prędzej zachowanie, obycie, maniery a nie kreski na oczach. I odpowiedni strój czego jej odmówić nie można.

Gość gość
Lakier zmyty, paznokcie obciete krociutko ile mi jeszcze brakuje do bycia kobietą z klasą?

Gość gość
19:16 no jak to? A ja myślałam, ze makijaż też świadczy o klasie? Przecież tylko prostytutki malują tak oczyska na czarno:D:D

Gość gość
A czy kobieta z klasą nosi bobra?

Gość gość
Ona chyba normalnie maluje, tzn. dosc naturalnie, to Pippa miała tendencje do kresek. Chyba, ze Kate kilka lat wcześniej, teraz jej pilnuja