Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cz y te wszystkie celebrytki i gwiazdy na zywo tez sa takie piekne i idealne?

Polecane posty

Gość gość

Spotkalyscie jakąś na żywo? Wtedy tez powalaja uroda?

Gość gość
użyłaś chyba zbyt wielkich słów

Gość gość
ja widziałam Annę Samusionek na żywo. W tv w ogóle nie powala urodą, wygląda sucho i staro. Fanką jej talentu też nie jestem zbytnio natomiast na żywo, muszę uczciwie przyznać bogini. Zrobiła na mnie piorunujące wrażenie. Wysoka, smukła, cera jak porcelana, jasna, gładka. Figura rewelacja. teraz wiem, że tv kłamie i w technologii hd i 4k każda zmarszczka jest 100 razy większa niż w rzeczywistości no i z 7-8 kilo tv dodaje jak nic!

Gość gość
Samusionek powala uroda w serialu na wspólnej Cudna wlasnie w tv jest

Gość gość
one nie są piękne i idealne ani na żywo, ani w telewizji ani w prasie ani w internecie.

Gość gość
W tapecie na gebie i przeróbce photoshopem to każda jest piękna....

Gość gość
Akurat Anna Samusionek jak na swoj wiek ma piekna cerę i delikatne rysy twarzy

Gość gość
doda na zywo jest jakas taka nijaka

Gość gość
piękne idealne to głupie słowa szczególnie w przypadku polskich popularnych bo to to nawet celebrytki nie są, ani to sławne też nie jest. Można ostatecznie użyć słowa atrakcyjne, ale nigdy piękne, a szczególnie obrzydliwa jest ta moda na botoks i silikonowe cycki i nie rozumiem tego, że to jest tak promowane, przecież to jest kicz straszliwy i groteska. Ludzie są tak głupi jeśli łykają takie g****o

Gość gość
W Ameryce też się wytworzył fatalny trend. Zauważcie też że już nie ma gwiazd. Promuje się napompowane dziewczyny piłkarzy z Miami, murzynichy z nikąd z wielkimi d****i, które dorwały się do pieniędzy i udają, że są kimś i inne dna na poziomie Kardashians albo i gorzej o ile da sie w ogóle gorzej. To jest straszne. Po prostu straszne. A nasze miejscowe polskie kretynki naśladują taki rodzaj g*******ego wizerunku, a dziennikarze idioci to promują, bo wiedzą, że ludzi będą gadać, nie ważne co, byleby mówili. Gdzie są prawdziwe gwiazdy ? W latach 90-tych jeszcze były. Teraz te dawne zestarzały sie i przebrzmiały, a nowe amerykańskie prawdziwe gwiazdy nie rodzą się :(

Gość gość
Niektóre gwizdy w rzeczywistości wyglądają dużo lepiej niż w telewizji.