Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina mnie odtrąca, a ja sobie w życiu nie radzę. Co mam zrobić? Jak żyć?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś takie jest zycie, ze kazdy z nas jest w zyciu tak naprawde sam. Jak to zrozumiesz i sie pogodzisz z tym, to bedzie ci latwiej zyc. Pomoc mozna tylko sobie samemu. X cos w tym jest, cos jest.

Gość gość
Człowiek nigdy nie jest sam. Zawsze jest Bóg.

Gość gość
Wyglada na to , ze sa tutaj pisarki amatorki.

Gość gość
jest tutaj jeszcze autorka?

Gość gość
Jakie pisarki amatorki???

Gość gość
gość 2018.02.01 Chętnie popiszę! X Piękne odpowiedzi, mnie to bardzo pomogło!!! Dziękuję. X Na kanał zaraz wskoczę. Ostatnio wróciłam do PP :)

Gość gość
amatorki prowokatorki.

Gość gość
Prawo Przyciągania stosowałam jakieś 17 lat temu, nie wiedząc o tym! I to było niesamowite... ❤️

Gość gość
gość 2018.02.01 Kocham wieś :) Jestem z Wlkp. A Ty?

Gość gość
Nie amatorki prowokatorki , tylko PIĘKNIE i profesjonalnie napisane porady. A ty potrafisz jedynie jojczeć więc wypad.

Gość gość
Milo mi, ze moge komus pomoc :-) bo samemu sobie jest chyba najciezej

Gość gość
dziś A co Ci? Szczytem mojej desperacji było w pewnym okresie usilne uczepianie się kurczowo znajomych i znajomych znajomych , oferowanie im pomocy gdyby potrzebowali i takie tam... To było upadlające :O bo oni tego nie chcieli a ja wtedy tego nie widziałam :O

Gość gość
Miałam w latach swojej świetności młodości krótką chwilę dosłownie kilka lat masę przyjaciół byłam duszą towarzystwa a teraz jestem odludkiem i podobno jestem dziwna...

Gość gość
Przykro ml, ze jestes samotna, ale po co lgniesz do takich śmieci? Po to, zeby sie potem jeszcze gorzej czuć?

Gość gość
Żyjąc w depresji i nie wychodząc dłuuugo z domu szczytem mojej desperacji było rzucenie się na młodego kuriera :O poważnie.

Gość gość
Nie bede sie rozpisywala na forum, bo nie lubie dzielic sie swoim zyciem, a innych i tak to nie interesuje przeciez ;-) w skrocie przez 4 lata bylam przesladowana ;-) ale moze mi sie uda byc szczesliwa :-) dobranoc :-)

Gość gość
Już straciłam rachubę ile osób pisze na tym wątku. A Pan 39 lat jest tu jeszcze? x Na tym kanale na YT to Ty?

Gość gość
Jestem dziewczyna, a na yt to mezczyzna, pan Gracjan :-) pisalam, ze nie spamuje :o

Gość gość
gość dziś gość 2018.02.01 Kocham wieś Jestem z Wlkp. A Ty?. X Dopiero teraz tutaj przybyłem. Pogubilem sie kto tutaj jest kto. Czy Ty jestes autorka czy inna kobieta?. Ps. Wlkp.?, no to woj. po sasiedzku mieszkamy.

Gość gość
możemy gdzieś popisać?

Gość gość
Czy to pytanie do mnie? Czyli goscia z 22:06 ?

Gość gość
Wszyscy samotni i odtrąceni. Nie przejmujcie się. Będzie lepiej.

Gość gość
Jak kiedyś odcięli mi prąd i gaz, przyszłam do nich się wykąpać, a kuzyn powiedział, że wyjątkowo, jak byłam głodna to kupił mi w biedronce jakąś puszkę do odgrzania i potem chciał żebym mu oddała za t puszkę te kilka złotych... Boli. x nie chce mi sie w to wierzyc...

Gość agrawaww
Mam podobnie jak autorka, niezaleznie czy to na serio.. Tez jedynaczka, nie pracuje bo nei b mogę, zero znajomych , rodzina dalsza - dawno zerwałam kontakty, ale w zyciu nie przyszłoby mi do głowy, zeby zebrac o jakies spotkania. Troche robiłam zeby kogos poznac, nawet dwa razy sie spotkałam z obca osobą tzn co tez szukała kolezanki, ale to trudne... potem sie nie kontaktowały, ja sprawiam wrazenie ponurej osoby przez rysy twarzy. Na serio nie jestem ponura, ale tak wyglądam, nic na to nie poradze. Tak mówia, wychodz do ludzi, ale człowiek wychodzi to go kopia w dupę. Do tego, jak sie nie ma faceta to wiele kolezanek sie boi, i nie zaprasza... :( W tym kraju ludzie sa beznadziejni... i jeszcze niby uprawiam sport, nawet kilka razy w tyg. ale tam tez nikogo za bardzo nie poznałam, tzn tylko czesc sobie mówimy, i kazdy leci w swoja strone, no i tam jest głównie młodziez, a ja mam 40 lat.

Gość gość
smutne bardzo

Gość gość
co w tym dziwnego że rodzina okazuje się zwykłymi draniami? ja wykorzystam pomysł z dawną przyjaciółką ja zachworowałam i kontakt się urwał, a to naprawdę była przyjaciółka wiele dobrego dla mnie zrobiła :(

Gość gość
up

Gość gość
Tu autorka Byłam tam znowu. Bo ostatnio chcieli taki tam ser holenderski sprowadzany na wagę, w sklepach go nie ma, a tutaj jedna babka go załatwia. I wczoraj ta babka przyszła do mnie, ja kupiłam im ten sery i dzisiaj pojechałam to kuzynka wzięła ode mnie w drzwiach i nawet sie nie zapytała ile zapłaciłam. Nie chcę od nich kasy, nie o to chodzi. Chodzi i te cholerne drzwi... nawet mnie na korytarz nie wpuściła. Mega upokorzenie! Znowu mnie k***ica roz******la!

Gość gość
22:31 jak mozesz dac sie tak wykorzystywac, ile Ty masz lat, ze dajesz sie tak traktowac...