Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZalozYcielka

Niesforne wlosy

Polecane posty

Gość ZalozYcielka

Witam, chcialam sie zapytac, czy znacie jakies kosmetyki/sposoby na gladkie wlosy przy skalpie? Otoz moim problemem jest wyginanie sie wlosow przy skorze glowy w rozne strony po umyciu. Schna naturalnie, bo suszarka powoduje tylko wieksze puszenie i szybsze przetluszczanie. Do tego czasami kreca sie przy samej skorze glowy i nie w ladne loki, tylko sie smiesznie wykrecaja. Nie wiem jak to opisac, nie znam nikogo z takimi wlosami jak moje ;-) Czasami gdy wyglada to mega glupio uzywam wolumizera, ale nie chce ich ciagle nim traktowac, bo mam i tak poniszczone wlosy, mimo dbania o nie. A i dodam, ze rozczesywanie na mokro nic nie daje. Prosze o pomoc :-(

Gość ZalozYcielka
Nikt mi nic nie doradzi?

Gość gość
Mam ten sam problem. Te odstajace nowe wlosy doprowadzaja mnie do szału, tez mi sie krecą. Mam wlosy dlugie, prawie do pasa i jak zrobie np koka to wygladam jak rozczochrana mała dziewczynka. Jedynie prostownica i dokladne wyprostowane wlosy zeby uniknac tego efektu ale na codzien szkoda mi ich niszczyc prostownicą. Włosy mam zdrowe, zadbane, stosuję naturalne olejki, rozne maski, wygładajace odżywki np sleek z matrixa i serum wygladzajace, nic to nie daje, ani profesjonalne fryzjerskie kosmetyki ani drogeryjne. Taka natura naszych wlosow niestety

Gość ZalozYcielka
Tez mam takie krociutkie wlosy, ktore odstaja w kucyku, to u mnie rodzinne, ale nie o to mi chodzilo ;-) nie umiem wyjasnic ;-) po prostu na czubku glowy niektore pasma sa 'wygiete' jak im sie podoba ;-)

Gość gość
A i dodam, ze mam geste wlosy do pasa, wiec sa dociazone ;-)