Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest związek?

Polecane posty

Gość gość

Mam ogromny dylemat, dziwnie się z tym czuję. Spotykamy się od 3 miesięcy. To wygląda mniej więcej tak idziemy do kina, na pizzę, potem do mnie, jest seks. On wraca do siebie. I tak 2 w tygodniu. Czuję się jak dziewczyna od seksu. Żadnych deklaracji, żadnych rozmów o nas. Spotkanie jak dwójki kumpli. Między tymi spotkaniami jakieś sms-y o niczym. Nigdy nie było rozmowy przez telefon. On nigdy nie był w związku. Ja po długoletnim. Wtedy czułam się adorowana na każdym kroku. Tutaj pomimo tego, że jest miły, czegoś mi brakuje. Po każdym spotkaniu mam mnóstwo wątpliwości i mega doła. Chyba nie tak powinno być. Mam 26 lat. On. 28.

Gość gość
No bo jesteś tylko do seksu. Trzeba było nie dawać mu tak szybko

Gość gość
Tak zwiazek. Bez zobowiazań :-D

Gość gość
Z tego co piszesz raczej nie. A jak zaczął się ten sex?

Gość gość
3 miesiące a ty już dałaś mu doopy? no i czego się spodziewałas? szacunku i miłości? :O to raczej tani sponsoring przypomina. co za idiotka. :D

Gość gość
Za szybko poszłaś do łóżka i takie są konsekwencje. Proponuję mu nie dawać i traktować go bardziej po koleżeńsku niż po partnersku i czasem odmówić spotkania jak nie masz ochoty. Bądź niedostępna to może coś jeszcze z tego będzie. Póki co, to nie związek.

Gość gość
Gdy idziemy przez miasto to za rękę. W kinie się przytula. Ale to tyle. Gdy odmawiam seksu to się nie obraża.

Gość gość
To może zapytaj go czy jesteście razem?

Gość gość
dziwna relacja. zapytaj sie jego do czego zmierza ta relacja. nie wyglada aby facet byl szczegolnie zainteresowany:o

Gość gość
tak, to jest związek czystko seksualny. Taka dziewczyna od seksu, bez wspólnej przyszłości. Jak pozna dziewczynę na której będzie mu zależało to będzie miał i miłość i seks. Z Tobą ma tylko seks. Taka trochę prostytucja. Tyle, że Ci za to nie płaci, robisz to za darmo. W sumie to chyba jeszcze gorzej.