Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie brzydki jak noc facet ...

Polecane posty

Gość gość

Chyba podetne sobie żyły , jestem takim nic nie wartym dnem ze zostawił mnie nawet facet który wyglądem przypomina młodego Kononowicza , myślałam że jak wezmę szpetnego i grubego to mnie doceni i będzie wierny , a gdzie tam poczestowal mnie tekstem ze się "wypalił " i uderzył w panienki (nie wiem jak mu idzie z tą jego waga i twarzą ) ale podobno mocno się napalil, on oczywiście nabiera laski na te swoje żałosne teksty ze dom i rodzina oraz przyjaciele są dla niego tacy ważni ,że kocha zwierzęta ze ma cudowne serce bla bla, czym ja sobie zasluzylam aż na takie zgnojenie, ma ktoś pomysł ?

Gość gość
I właśnie to jest totalna głupota myśleć że jak brzydki to będzie wierny i dobry ,bzdura , charakter nie jest zależny od urody ,można mieć brzydkie ciało i brzydki charakter ,ładne ciało i ładny charakter ,ładne ciało i brzydki charakter ,kombinacje są różne

Gość gość
Bo masz niskie poczucie wartości.

Gość gość
A Ty autorko ile masz lat i jak wyglądasz?

Gość gość
Na brzydkiego (czyli w mojej ocenie nie podoba mi się) nawet nie spojrzę a nie mowa o związku. Brzydzilabym się, wstydzila... Autorko nie bądź desperatka!!

Gość gość
Jestem szczupła dość ,długie ciemne brązowe włosy ,zielone oczy , twarz trochę okrągła ale też trochę pociagla, zadarty nos ,okrągłe kości policzkowe, mówią mi że jestem niby ładna ale nigdy się nie szczycilam

Gość gość
To niech sobie idzie i nie wraca. Znajdź sobie dziewczyno kogoś kto naprawdę będzie się Tobie podobał...oczywiście z wzajemnością.

Gość gość
A najgorsze ze przede mną wszystkie go wysmiewaly, żadna go nie chciała , inne wręcz nazywaly go "ufo" a teraz mu się poczucie własnej wartości wyrobilo to mnie zostawił jak psa najgorszego i uderzył :(

Gość gość
1. Miej własne standardy, nie zadowalaj się ochłapami. 2. Nie uganiaj się za facetami, to obniża Twoją wartość. 3. Nie możesz inwestować więcej niż facet w związek. 4. Miej własne życie i znaj swoją wartość. 5. Nie uczepiaj się mężczyzny i nie rób z niego celu własnego życia. To tylko dodatek. 6. Szanuj się i popracuj nad własnym poczuciem wartości. 7. Lepiej być samemu niż z kimś dla desperacji.

Gość gość
gość dziś To teraz masz nauczkę, żeby umawiać się z kimś na swoim poziomie, a nie z litości.

Gość gość
W samarytanke się bawisz? Haha

Gość gość
to ciekawe kto mu będzie gacie prał i żarcie podawał

Gość gość
Mam wrażenie że się uwiesilam na nim bo nie mam nikogo ,czasem tylko wypad z koleżanką :( ale mam tylko jedna , ojciec jak go zobaczył to powiedział " coś ty ku^^rwa do przyprowadziła , przecież to jakiś hipopotam" ojciec to go tak nienawidził ze chodził się modlić żeby mnie zostawił do kościoła : /

Gość gość
jestem les ja ciebie nie zostawię chodź kochana

Gość gość
Masz problem z poczuciem wartości, idź do psychologa, bo zawsze będzie Cię to spotykać. Desperatów i bluszczy nikt nie lubi. Nawet brzydale.

Gość gość
Często mnie szantazowal samobójstwem jak chciałam od niego odejść po jego krzywych zagraniach ale wtedy zaczynał mówić o trudnym dzieciństwie jak dzieci go bily :( a jak on mnie zostawilial to smial mi się w twarz i kazał się wynosić , siła zaczął mnie wyrzucać z mieszkania a jak zaczęłam płakać to mnie uderzył

Gość AnnMadax
noc jest piękna a jak on wyglądał ?

Gość gość
Ofiara staje się katem, jak znajdzie kogoś słabszego i zależnego od siebie. Człowiek to nie pies, że odwdzięczy się za dobre serce. Szukaj jakiegoś normalnego faceta.

Gość gość
On ? 179 ,110 kilo, twarz okrągłą jak księżyc , zakola ,lekki zez ,płaski szeroki nos jak murzyn ,ogromne wargi jak murzyn

Gość gość
Ciesz się, że już nie musisz na niego patrzeć. Daj spokój, szkoda życia na kogoś takiego.

Gość gość
To prawdziwy oblech. Dobra prowo.

Gość gość
:-D

Gość gość
No to naprawdę musiałaś go bardzo kochać, że dałaś radę z nim być. ;-)

Gość gość
Może główną rolę gra fakt że jestem z rozbitej rodziny : / w domu bieda ,byłabym się zaprosić jakiegoś księcia więc postanowiłam pokochać żabę :(

Gość gość
A żaba zarechotala mi w gebe i powiedziała że jestem nic nie warta : /

Gość gość
Desperacja.

Gość gość
Jak oceniacie moją żałosna postawę ? : / mozecie mnie cisnac, jestem ludzkim kalem w skórze kobiety :(((((

Gość gość
Następnym razem wez sobie zula spod sklepu ,będziesz mogła się od niego uzależnić

Gość gość
Nie potrafię żyć chce żeby mnie ktoś dobił :(((( na pierwszym spotkaniu byłam zszokowana jego brzydota ale dałam mu szansę :((( a on potraktował mnie jak kupę łajna , teraz pewnie wyrywa inne durne laski na te swoje teksty o miłości pomocy , dobrym sercu ,miłości do kotkow

Gość gość
brzydki czy nie wszyscy są tacy sami żadnemu nie można ufać polscy faceci to najgorsze świnie !!!!!