Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawił mnie brzydki jak noc facet ...

Polecane posty

Gość gość
Zreszta nie wiem czy pocieszanie Autorki cokolwiek da dopóki będzie ona szukała potwierdzenia swojej wartosci w oczach innych i oceniała innych tylko na podstawie wyglądu. Jeśli facet ja uderzył to ja go nie bronię, ale jej podejście mnie najbardziej zirytowało i że największym problemem jest nawet nie jego uderzenie, tylko to, że rzucił ją brzydki facet i jak on śmiał

Gość gość
10:37 ty serio chyba musisz być damskim szrekiem że się tak oburzylas,

Gość gość
Opisałaś jego wygląd to mi przypomina tego buldoga z serialu w rewirze czy jakoś tak

Gość gość
11:55 moja koleżanka właśnie jak go zobaczyła to go nazwala buldogiem ,bo miał 2 podbrodki / autorka

Gość gość
Mi nie chodzi o wyśmiewane kogoś ,tylko trapi mnie myśl co kieruje takimi ludźmi ze każdą do wysmiewala , lekcewazyla ,ublizala , tylko ja mu dałam szanse ,dałam wsparcie , czas i miłość a on uskrzydlony jaki z niego amant ,próbuje teraz znaleźć inną ,po prostu poczuł wiatr w żaglach ,wiatr który ja mu de facto nadmuchalam

Gość gość
Przecież wiadomo że facet musi się puścić bo nie wytrzyma jak nie zdradzi albo nie zerwie związku !!! daj sobie z nim spokój cholera

Gość gość
Ja to mam szczęście że jestem lesbijką i kocham zadbane kobiety :)

Gość gość
No to faktycznie przegralas

Gość gość
Teraz takie czasy ze każdy myśli że jest adonisem ;)

Gość gość
a im większy "adonis" tym większe wymagania. poczytajcie kafeterie - to śmiech na sali. nie ważne, że głupi, nudny, bubek, brudny i zapuszczony, ale najlepiej aby wedlug niego kobiety wcale nie miały wymagań, a sam ma wymadania, że ho ho ho mało która króelwna im sprosta.

Gość gość
19:10 racja ,mi kiedyś taki "pieknis" powiedział że znajdzie milsza i ładniejsza niż ja :D oczywiście odchodząc próbował mnie ponizyc a efekt był taki że jego żadna nie chciała a ja znalazłam nowego faceta :D a tamten próbował wrócić i przepraszał na kolanach (nie sciemniam ) no faktycznie znalazł milsza i ładniejsza xD

Gość gość
Prawda jest taka że jak ktoś za dużo cwaniakuje to sobie kiedyś przecwaniakuje , taki gogus myśli że jak jedna patrzyła w niego jak w obrazek to każda inna taka będzie ,a to doopa i kamieni kupa bo delikwent dostaje kubeł zimnej wody na głowę ;) na zbytniej pewności siebie też się można przejechać , dobrze mieć poczucie własnej wartości byle nie na wyrost

Gość gość
To się powinnaś cieszyć że taki maszkaron sobie odszedł

Gość gość
Też tak miałam , paskudni faceci są na ogół pozornie milsi, żeby zamiast wziąć się za siebie , wziąć kobietę na litość wykorzystac i zostawić

Gość gość
To glupia jestes tak samo ja pasztety kobiety. Kaszalot prędzej zdradzi bo bedzie czul sie podbudowany