Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złamał mi serce, czarował, czarował a dzisiaj dowiedziałam się że ma

Polecane posty

Gość gość
"nie pytałaś' jaki prerdolony padalec :O

Gość gość
zasnęłam na chwile i śnił się on i znowu płacze, caly dzien leze i placze

Gość gość
Boże laska ty jesteś jakaś mocno psychiczna. Nie masz swojego życia? Zajęć, nauki, pasji? Uczepiłaś się jak rzep faceta, który z Tobą tylko rozmawiał. To, że ty już sobie uroiłaś z nim ślub i inne miłostki d**erele to jest Twoja wina.

Gość gość
mylisz sie. jak nie bylo seksu to niby wszystko ok? i to ja sobie uroiłam. bardzo sie mylisz. pewnie jestes taki sam jak on.

Gość gość
Jestem kobietą i po prostu szkoda mi Ciebie. Marnujesz swój czas i energię na dupka, który się Tobą po prostu zabawił (przynajmniej nie fizycznie, bo jeszcze bardziej byś cierpiała). Jeśli masz jakieś dowody na ten flirt z jego strony to możesz je pokazać żonie, ale dlaczego się zadręczasz?

Gość gość
Znam małżeństwo gdzie mąż zdradza żonę po raz kolejny. A żona mówi że to kobiety są podłe bo podrywaja jej męża. A on nie winny oczywiście. Po prostu ma takie powodzenie. A gość nie dość że brzydki to zasłużony wciąż.

Gość gość
Zadłużony

Gość gość
Hahaha o ja pierdolę, skąd biorą się takie ameby? ;)

Gość gość
Też kiedyś miałam taki romans jak się okazało. Najpierw nie wiedziałam, bo nie pytałam :-) później w chwili słabości mi powiedział, że jest po przejściach, z żoną się nie ułożyło, są dzieci, ktore odwiedza. Uwierzyłam, bo pomieszkiwalam u niego jak się spotykaliśmy a rodzinę miał 500 km dalej i jeździł sporadycznie, chyba ze 2 razy w roku. Ale później okazało się, że rozwodzić się nie zamierzał z wygody i chyba myślał, że bedzie mial i żonę i mnie :-( żona wiedziała, że kogoś ma, nie krył tego, ale sam stwierdził, że tak mu pasuje. Ja nawet jak się dowiedzialam o rodZinie, separacji, wierzylam że to dobry człowiek, że mu nie wyszło. Ale jak powiedział, że tak mu dobrze to coś we mnie pękło. Wypieprzylam wszystkie jego rzeczy do caritasu, nigdy wiecej się nie spotkaliśmy, przez telefon powiedziałam że to koniec. DZwonił chyba z pół roku jeszcze, po 10 latach odebrałam :-) pogadalismy jak starzy znajomi, emocje opadły. Tobie autorko też przejdzie. Oby szybko. Nie zasłużyłas na takiego partnera, olej go.

Gość gość
21:13 bo się w nim zakochałam, ale tak totalnie dlatego mi teraz tak bardzo źle. Złamane serce boli mocno. Gdyby był mi obojętny to nie byłoby tematu. Po prostu tak bardzo go kocham a teraz i nienawidzę

Gość gość
A jak ma na imię ten człowiek ?

Gość gość
Stefan.

Gość gość
alfons

Gość gość
Znam taką wredną zdzirę, która lata za żonatym jak wściekła, a ten żonaty nawet spojrzeć na nią nie chce, więc wściekła zdzira pomawia go i jego żonę, gdzie tylko może. Na szczęście każdy kto ją zna, nie wierzy jej. Wszyscy śmieją się z ameby. :D

Gość gość
a jaki to ma związek z tematem?

Gość gość
Buhaha czarował ją. To on jest czarodziej? :D

Gość gość
Ma dość rzadko spotykane imię...Ładne ale średnio popularne. A co? Myslisz że nas znasz?

Gość gość
Powiedz jego żonie.

Gość gość
Powiem i co mi to da? Ze mnie zrobi dziwkę i tyle będzie. Tylko nie mogę zrozumieć na co on liczył i po co było to wszystko :( jak mógł się tak zabawić moimi uczuciami, jak patrzył w oczy to były takie szczere, takie prawdziwe :(

Gość gość
Często się spotykacie? Ile ma lat ten mężczyzna? Może nudzi go rutyna w małżeństwie i jesteś dla niego odskocznią.

Gość gość
Kilka razy w tygodniu, czasami codziennie. Teraz ograniczam kontakt do minimum. Jego nr już skasowałam, nie chce go juz widywać.

Gość gość
Codziennie się z nim spotykałaś przez 8 miesięcy a znacie się jeszcze dłużej i nie wiedziałaś że on ma żonę?

Gość gość
Nie ma co plakac po takim faceceie. Mowil co ze nie ma zony czy wogole sie nie spytalas o jego stan cywilny? Dziwnie ze prze 8 miesiecy sie o tym nie dowiedzialas. A jak ta prawda teraz wyszla?

Gość gość
wiedziałaś o żonie tylko dopiero teraz ci powiedział że się nie rozwiedzie to w szał wpadłaś i bredzisz jak najęta żeby go oczernić

Gość gość
Tak k***** nie wiedziałam?! Tak, jestem naiwna! Tak, jestem głupia! dobijcie mnie! proszę bardzo!