Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zjednoczone Emiraty Arabskie z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Czy któraś z Was była w ZEA? Chcę pojechać z dzuecmi 2 latka i 5 lat. Jakie biuro polecacie? Marzec chyba będzie dobrym miesiącem?

Gość gość
A po kiego tam dzieci brać ? co one skorzystają na tym ? Najwyżej sie pochorują od zmiany klimatu w tej porze roku i od zmiany flory bakteryjnej .

Gość gość
Wpuszcza was tam te islamy w ogole ? Ja hym sie bala.

Gość gość
wiesz ile jest pieknych miejsc w Europie, polec na Sardynie ( no oze nie w marcu) piekne widoki , male plaze mozna znalezc jak blekitne laguny , woda turkusowa czysta i plytka , mili ludzie , dobre jedzenie po co ci do islamistow leciec i siedziec tylko przy hotelu

Gość gość
Zaraz a ZEA to nie jeden z tych krajów Półwyspu Arabskiego gdzie kobeta zg/wałcona, jak sie poskarży na policję to odpowiada karnie za niemoralne prowadzenie ? Był news o Australijce którą po czymś takim ambasada Australii musiała wyciagać z więzenia -groziły jej 2 lata ciupy ..To nie jest żart.

Gość gość
To może teraz poczytajcie wiadomości z drugiej strony, ile osób i rodzin jest zadowolonych z wakacji w zea. Poza tym zima ciężko znalezc jakieś ciepłe miejsce , w miarę blisko. Mi się wydaje ze chodzi o typowy wypoczynek na plazy to moze być Ok. Raczej lepiej niż Egipt, Turcją.

Gość gość
A dokładniej do którego Emiratu lecisz?