Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze powinien byc partner przy każdym badaniu krocza i porodzie!

Polecane posty

Gość Oddana zona Ahmeda
Ja sie nie wstydze meza i nie mamy przed soba zadnych tajemnic, zawsze uczestniczy przy badaniu c...ki i poucza lekarza i rozmawia o mojej c...ce, bo kobiety sa za glupie zeby rozmawiac na tematy medyczne, ja tylko podwijam burke i klade sie na samolot, moj maz jest taki madry, w zyciu bysmy sie nie wybrali do kobiety gyna, to nie lekarz tylko niedouczona pielegniarka i na pewno zboczona lesbijka, nie bedzie mnie tam dotykac.kobieta powinna siedziec w domu, rodzic dzieci i sluchac we wszystkim meza, moj jest taki madry, wspieral wszystkie 7 porodow i teraz staramy sie o osme, bo liczna rodzina to najwiekszy skarb, zwlaszcza gdy sa sami chlopcy, na szczescie mamy samych synow i na pewno osmy tez bedzie chlopak

Gość gość
Ahmed to zwykły podszyw i proba wysmiania obecnosci męża przy badaniu i porodzie! Ale we Francji czy UK to normalna rzecz że musi byc ktos podczas badan czy zabiegu poza ginekologiem facetem! !partner lub akuszerka! !

Gość gość
W UK wcale nikt nie musi być przy badaniu !!!!!!!!!!

Gość gość
Jasne, musi byc obecny wlasciciel i zarzadca c...ki, bo to on decyduje o jej przyszlych losach, np czy konieczna operacja plastyczna i w jaki wzorek powinno sie golic lonowce.w takim razie niech i wypowiada sie w tej sprawie na kafe a nie dopuszcza do glosu kobiete bedaca jedynie dodatkiem do c...ki.jakim cudem one umieja korzystac z neta?

Gość gość
18.02 drwisz z poważnych spraw. Niestety są różni ginekolodzy tak jak w każdym zawodzie są kanale i zboczency. Dlatego ja mam podczas badań krocza a rodzić bez męża sobie nie wyobrażam. A poniekąd jest to zabezpieczenie przed niewłaściwym badaniem czyli molestowanie lub gwałt!

Gość gość
18.02 drwisz z poważnych spraw. Niestety są różni ginekolodzy tak jak w każdym zawodzie są kanale i zboczency. Dlatego ja mam podczas badań krocza a rodzić bez męża sobie nie wyobrażam. A poniekąd jest to zabezpieczenie przed niewłaściwym badaniem czyli molestowanie lub gwałt!

Gość gość
Owszem drwie, bo celowo wybieracie gynow facetow, dajecie sie traktowac jak niepelnosprawne umyslowo i jako obiekt seksualny w kazdej sytuacji, robicie z wizyty u gyna romantyczne wyjscie we dwoje-to chyba jest najbardziej perwersyjne, podobnie jak mowienie "nasze krocze".to ze gyny gwalca to taki sam wytwor wyobrazni jak to ze na cmentarzu straszy, a tak naprawde pretekst zeby facet mogl sie podjarac patrzac jak inny facet dotyka jego kobiete, ale to on ma kontrole nad wszystkim.sa rozne fantazje, a ta najprostsza do zrealizowania