Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wszystkie tu macie swoje domy lub mieszkania

Polecane posty

Gość gość
A czy to moja wina ze poznałam obecnego męża mając 31 lat? Zaraz po ślubie postaralismy się o dziecko. Ja przed ślubem mieszkałam z moimi rodzicami w mieszkaniu w bloku a on ze swoimi myślami rąk wyszło .

Gość gość
My mamy swoje 3pokojowe mieszkanie na kredyt, kredyt na 25 lat, małe dziecko a ja myślę gdzie tu zwiac

Gość gość
W bloku czy z rodzicami czy z tesciami NIE! Pewnie sasiedzi i znajomi sie z Was smieja. I dobrze! Rusz sie do roboty to szybciej uzbieracie kase. Ja mam swoje mieszkanie i jak dziecko skonczylo rok to nie bylo wychowawczego tylko do roboty.

Gość gość
Tak , mamy swoj domek 120 m i jedno dziecko , wiecej nie planujemy

Gość gość
Ja mam 3 pokoje na kredyt, mąż dostanie mieszkanie po mamie w kamienicy, tak już jest ustalone, bo jego siostra dostała kawalerkę, ja dostanę mieszkanie na wsi po rodzicach. Też już to ustalone. Mam 35 lat. Jeden brat lat 42 wybudował dom i ma 3 pokojowe mieszkanie, które wynajmuje. Mieszkanie kupili mu rodzice i dziadkowie 16 lat temu, to jeszcze nie było tak drogo. Drugi brat 36 lat, ma 2 pokojowe mieszkanie na kredyt i dziadkowie zapisali mu 3 pokojowe mieszkanie za opiekę, ale dziadkami opiekują się rodzice. Dziadkowie zapisali mieszkanie akurat jemu, bo najbardziej go lubią.

Gość gość
Idz do pracy, kredyt i na swoje!