Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Opuchlizna

Polecane posty

Gość gość

Czy może mi ktoś pomóc ? A może ktoś też tak miał . Od 5 lat borykam się z prawdo podobnie czyrakami . Dosyć często wyskakują mi małe wrzody wielkości główki od zapałki . Teraz trzeci raz zrobił mi się wielki ( chyba wrzod )wielkości śliwki . Lekarze nie potrafią mi nic powiedzieć bo mam dobre wyniki jedynie pokazuje minimalnie podniesiony stan zapalny i utrzymujący się stan podgorączkowy 37 stopni. Te wcześniejsze wrzody pękły. Jednak od stycznia zmagam się z jednym na dolnej szczęce . Pojawił się, ale zniknął po tygodniu . Tydzień temu znów się pojawił ale ze zdwojoną siłą . Czuję dokładnie ze to jest twarda i duza narosl podskorna wielkości śliwki . Opuchlizna rozeszła się już po całym policzku i sięga do brody . Przy tym czasem odczuwam ból pod szczęka . Dziś doszedł jeszcze ból nosa (kości w środku) . Mam wrażenie że w lewej stronie w środku odnawia się wrzod bo kiedyś właśnie jeden tam miałam ale sam pękł . I do tej pory był spokój . Lekarze mnie zbywaja bo mam dobre wyniki . Każdy od siebie daje antybiotyki i tyle. Od każdego z tych antybiotyków dostaje silnej biegunki odstawiam jadę znów do lekarza i dalej to samo . Antybiotyk i biegunka . Nie wiem już co mam robić . A czuję się coraz gorzej z faktem że mam opuchnięte pół twarzy i wyglądam jak chomik . Lekarze też już nic nie robią i nawet nie próbują mi z tym walczyć . Pomożecie ? Może ktoś chociaż podpowie co zrobić .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować