Gość gość Napisano Luty 2, 2018 Czy może mi ktoś pomóc ? A może ktoś też tak miał . Od 5 lat borykam się z prawdo podobnie czyrakami . Dosyć często wyskakują mi małe wrzody wielkości główki od zapałki . Teraz trzeci raz zrobił mi się wielki ( chyba wrzod )wielkości śliwki . Lekarze nie potrafią mi nic powiedzieć bo mam dobre wyniki jedynie pokazuje minimalnie podniesiony stan zapalny i utrzymujący się stan podgorączkowy 37 stopni. Te wcześniejsze wrzody pękły. Jednak od stycznia zmagam się z jednym na dolnej szczęce . Pojawił się, ale zniknął po tygodniu . Tydzień temu znów się pojawił ale ze zdwojoną siłą . Czuję dokładnie ze to jest twarda i duza narosl podskorna wielkości śliwki . Opuchlizna rozeszła się już po całym policzku i sięga do brody . Przy tym czasem odczuwam ból pod szczęka . Dziś doszedł jeszcze ból nosa (kości w środku) . Mam wrażenie że w lewej stronie w środku odnawia się wrzod bo kiedyś właśnie jeden tam miałam ale sam pękł . I do tej pory był spokój . Lekarze mnie zbywaja bo mam dobre wyniki . Każdy od siebie daje antybiotyki i tyle. Od każdego z tych antybiotyków dostaje silnej biegunki odstawiam jadę znów do lekarza i dalej to samo . Antybiotyk i biegunka . Nie wiem już co mam robić . A czuję się coraz gorzej z faktem że mam opuchnięte pół twarzy i wyglądam jak chomik . Lekarze też już nic nie robią i nawet nie próbują mi z tym walczyć . Pomożecie ? Może ktoś chociaż podpowie co zrobić . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach