Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Joanno i Agnieszko skoro tu dalej jesteście to musisz wiedzieć

Polecane posty

Gość gość

że mylą mi się rzeczywistości i nie wiem która jest prawdziwa.w sensie jesteście wolne czy zajęte

Gość gość
czy to jakieś rozwody,czy wesela i chrzciny szykują

Gość gość
ja też nie wiem o kim Ty piszesz. ale pisz sobie jak Ci się tak bardzo nudzi. ja wolałabym rozmawiać szczerze z człowiekiem, z którym chciałabym tak rozmawiać zamiast w taki sposób, żeby myliły mi się rzeczywistości, osoby i nie wiadomo byłoby o co w tym wszystkim chodzi. ja już załamałam ręce.

Gość gość
pisze o Joannie i Agnieszce,które podobno są w szczęśliwych związkach,a głównie Joanna tu przesiaduje i wyzywa męża od cweli i kłamliwych mend,Agnieszka też nie rzadziej tu bywa i żałuje,że nie dokonała innego wyboru,

Gość gość
ja nie żałuję tego, że wyszłam za mąż, bo nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, ale gdybym miała możliwość ułożenia sobie życia z moją miłością sprzed lat, to też mogłoby to być fajne i ciekawe, tylko zastanawiam się, czy byśmy ze sobą nerwowo wytrzymali, ale jestem przygotowana psychicznie nawet na najgorsze ;)

Gość gość
nie wiem kim jesteś,ale w kwestii związków Joanny i Agnieszki to się mi to wszystko kojarzy z Różą z Co ludzie powiedzą

Gość gość
a Ty co wypisujesz to już w ogóle jeden wielki chaos i pomieszanie z poplątaniem. ja nawet żadnego Tomka nie znam, który jest mężem Joanny a Ty piszesz, że on ma ojcem zostać w czerwcu :P

Gość gość
on ma zostać w czerwcu Aśka zostać ojcem twojego dziecka,tak słyszałem,zaraz po weselu Agnieszki