Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wg was kobieta która zajmuje się tylko dziećmi jest nieudacznikiem życiowym?

Polecane posty

Gość gość
To nie jest dokładnie tak, że to są pieniądze mojego męża .. on prowadzi nasza wspólna firmę, więc pieniądze też są wspólne .. ale nawet gdyby pracował na etacie i tak samo zarabiał nie chciałabym iść do pracy bo te moje 5 tys czy nawet więcej wnoszone do budżetu rodzinnego nie wiele zmienia a mój mąż i dzieci zamiast pełnej energii zadbanej żony, matki będą mialy sflustrowana, zmęczona babę dla której Jedynym celem na wieczór jest odpoczynek Znam wielw kobiet ktore nie pracują i faktycznie niektóre zamieniły się w kury domowe, ale to wiedzieć nie zapomniała o sobie i świetnie wykorzystuje te czas

Gość gość
Dziewczyny wszystko fajnie, ale pracuję z mężczyznami. Takimi właśnie co to dużo zarabiają, co to ich stać żeby zona sobie w domku siedziała... tylko... Tylko często słyszę jak podrywając młode siksy (wiadomo spotkania i takie tam) opowiadają o swoich żonach. Przykro mi się robi, bo kilka z nich znam. A panowie opowiadają o żonach bez pasji, bez ambicji, bez zainteresowań z którymi już nie da się o niczym porozmawiać. Takie biedne misie.

Gość gość
15 35 Ale właśnie o tym mowimy ... Nie pracowanie nie oznacza, że nie ma się pasji i ambicji .. równie dobrze mogłabym iść do pracy której nie znoszę i właśnie wtedy stalabym się sflustrowana i bez pasji.. a to że są tacy faceci.. jak ktoś jest debilem to zawsze nim będzie niezależnie czy jego żona nie będzie pracowała czy będzie miała super stanowisko. Jak facet nie kocha i chce zdradzić to i tak to zrobi