Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest teraz hitem wśród snobów? Pewna platforma filmowa z juesej. róbmy listę

Polecane posty

Gość gość

Netflix ma już każdy nadęty leming. Pewien telefon pewnej znanej marki który kosztuje cztery razy więcej niż zwykły smartfon a jest to to samo. Coś jeszcze?

Gość gość
trampki za 300zł, buty sportowe za 300-500zł i wiecej telefon za 2000zł wzwyż telewizor minimum 2000zł wszystko musi być markowe tip top z katalogu nowa kolecja g****o na patyku

Gość gość
Naśmiewanie się z innych na kafe. ALe to w sumie hit ponadczasowy.

Gość gość
A ktos ci autorko krzywde tym robi ze sobie gowno na patyku kupi?

Gość gość
Krzywdę nie, ale zawsze tak sobie myślałam że ludzie którzy ślepo podążają za trendami muszą mieć niezbyt wysoka inteligencję. Po prostu bawi mnie to.

Gość gość
Hmmm korzystam z neflixa, telefon mam pewnie za parę kafli, ale nie wiem dokładnie za ile bo po prostu biorę z pracy taki jaki mi w chwili obecnej jest potrzebny, tv nie mam, kupuje porządne buty niezależnie czy to trampki czy sportowe czy kozaki czy sandały. Czy podążamy za tredniami? Raczej nie, bo ich nie sledze (nie licząc tego co musze w pracy) czy jestem snobem? Dla autorki pewnie tak, ale cóż. W dopiero to mam.

Gość gość
My też mamy Netflix od ponad roku, a do lemingów naprawdę nam daleko. Fakt, że telefonu z ugryziony jabłuszkiem nie kupimy, bo jest za bardzo lansiarski☺️

Gość gość
Autorko , to malo ci trzeba zeby cie rozsmieszyc , to tez swiadczy o twojej inteligencji Pozdrawiam pania z dziś mamy podobnie ach my snoby ;) ups do tego w poniedzialki jadamy ’suszi ’ i komputery telefony i tablety z pogryzionym jabluszkiem

Gość gość
Czyli jestem snobem hmmm a to ciekawych rzeczy się można tutaj o sobie dowiedzieć ;)

Gość gość
gość dziś To ciekawe, co powiesz o tych, dla którzy nawet słowa netflix nie znają, za to pasjami oglądają Familiady, "Dlaczego ja" czy inne "Rodziny królów" :D

Gość gość
to jest skromna yntelygencja narodu :)

Gość gość
Ha ha ha Netflix jest z******ty :D

Gość gość
korone krolow , a nie rodzine , wiesniaro ;)

Gość gość
gość dziś Przepraszam, Netflix mi widać do głowy uderzył, skoro tytułu takiego arcydzieła nie pamiętam :D

Gość gość
Netflix to platforma dla debili ktorzy mysla ze blyszcza ze filmy po HANGIELSKU oglądają. Patrzą na te mordy cedzące slangowe i nie tylko hamerykanskie powiedzonka i slowa...i malo orgazmu nie dostaną. Malo wam filmow ze az to kupujecie? Snobizm i tyle. Nie kupie tego bo mam taka ceche ze im wiecej osob cos ma tym bardziej idiotytczne to sie wydaje. wiekszosc jest glupia

Gość gość
gość wczoraj W poniedziałki jadacie 'suszi', telefony i komputery? Pipciu, mniej tego sretflixa, a może bardziej na mowie ojczystej się skup, bo wysłowić się zrozumiale nie potrafisz. :) I wyjmij ten kij z odwłoka bo jesteś tak sztywna że aż ci ustami wylazi

Gość gość
gość dziś A czemu autorce tego nie napiszesz? Nie ma takiego słowa jak "juesej", przecinki zeżarła na kolację, Netflix się odmienia przez przypadki...

Gość gość
Jakim trzeba być kreetynem, żeby czepiać się tego, iż Polacy stają się w końcu uczciwsi i kupują, a nie piracą? A tego, kto im to ułatwia, nawet w tak ograniczonym stopniu, należy stawiać za przykład a nie równać z glebą.

Gość gość
Nikt nikogo nie równa z gleba za uczciwe placenie za filmy. Bardziej chodzi o fakt ze ludzie są jak te małpy - jeden cos ma, to zaraz drugi leci to kupować. Podniecacie sie tym Netflixem a w stanach byle pastuch to ma :D U nas tylko "elyta'' z pozamykanych osiedli czyli polska klasa srednia i wyzsa A autorka napisala "juesej" by sie pobrechtać z takich podnieconych ichniejszymi filmami. Ciao bambini!

Gość gość
A co jest dziwnego w tym, że ktoś kupuje coś, co się właśnie pojawiło, i ułatwia ludziom życie? Jak się pojawiły pierwsze pralki, telewizory, odkurzacze etc. wyglądało to dokładnie tak samo, też to wszystko było "hitem wśród snobów" :D Niedługo i w Polsce byle pastuch będzie miał netflixa, tak jak i byle pastuch ma pralkę :D

Gość gość
gość dziś pipciu to sobie mozesz do swojej matki mowic , dziecinko sushi pisane jako suszi w poniedzialki- wiesz co to jest ironia cipciu?

Gość gość
gość dziś W sZWECJI TEZ KAZDY A NETFLIXA i jakos szwedzi po sobie przez to nie jada , nie wysmiewaja sie , netflix jest fajny , moj maz oglada seriale , co w tym zlego ? placi a nie piratuje i oglada

Gość gość
Tylko tam można obejrzeć niektóre filmy i seriale więc to akurat mnie nie dziwi. Gorzej z Apple. Nie wiem co tam tyle kosztuje. Chyba logo. Zauważyłam że co którzy go mają nigdy nie zakładają pokrowcow kolorowych itp. Zawsze takie żeby było widać znaczek :D

Gość gość
Ale jakie niby filmy są na Netflix? Widziałam wiele propozycji z Netflixa i te filmy to straszliwe g...wno. Wy macie tak koszmarny gust że obejrzycie każdą szmirę bo jest sygnowana nazwa znanej platformy i do tego jest modna? Co jest fajnego w tych filmach, czego nie można znaleźć na dobrych kanałach telewizyjnych? Ach ten polski, biedny zachwyt nad zachodnimi produkcjami...to wszystko z kompleksow.

Gość gość
gość dziś Jedna podstawowa zaleta: nie ma P**********O dubbingu. Od lat nie oglądam filmów na polskich kanałach tv bo nawet jeśli możliwości techniczne na to pozwalają, to stacje często nie dają wyboru między wersją speprzoną przez dubbing i normalną.

Gość gość
No chyba przesadzasz. Ja tylko tam znalazłam pewien dokumentalny film. Wiem że snoby lubią lans na szicie ale akurat moim zdaniem z tym nie masz racji. Ktoś chce obejrzeć coś konkretnego to sobie ściąga z platformę. Proste.

Gość gość
gość dziś i znowy napisze , nie wiem jak w Polsce ale tutaj kazdy a pokrowiec na telefon , KAZDY , NIE PRZESADAM taki pokrowiec na telefon ,karty bankomatowe i karte SL na komunikacje miejska , oj dawno nie widziala jakiego kolwiek znaczka na telefonie

Gość gość
Ja tam nie wiem, kogo autorka zna i co ona ogląda... Wśród moich znajomych większość ma kilka abonamentów, netflix jest tylko jednym z nich bo jednak mimo, że oferta obejmuje tylko wycinek tego, co ta sama platforma oferuje w USA, to jednak ciągle jest to naprawdę sporo oglądania, plus niezłe produkcje własne. Ale poza tym korzystamy np. z mubi, showmaxa, amazon prime, zależy czego kto szuka i co lubi. Jakby nie było, wszystko jest lepsze niż piracenie, a już na pewno o niebo lepsze niż to, co polska tv sprzedaje z duuuuuużym opóźnieniem, w nieprzyzwoitych godzinach i ze wspomnianym wyżej dubbingiem czy - jeszcze gorzej = lektorem (od którego mi się dosłownie niedobrze robi).

Gość gość
Ale jakie niby filmy są na Netflix? Widziałam wiele propozycji z Netflixa i te filmy to straszliwe g...wno. x To jest platforma z serialami a seriale jak wiadomo to generalnie nie jest rozrywka najwyższych lotów. Nie wszystkie pozycje muszą być ambitne, ważne, że można się przy nich zrelaksować, po to zostały stworzone. Ja tam jestem przecietniara i nie muszę się tego wstydzić ze podoba mi się np. przereklamowane Stranger Things albo dosyć tandetny serialik kryminalny "Zagadki kryminalne miss Fisher". Dobrze się przy tym bawię, no taki mam gust :P Oglądam głównie po polsku.