Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pochwa ciasniejsza po porodzie niż przed? mi się tego cudu osiągnąć nie udało:)

Polecane posty

Gość gość

I wydaje mi się ze to ściema. A tak ogólnie to mam.nieco szerzej tam. Kiedyś seks waginalny był super a teraz ratujemy się dopieszczaniem sie w inny sposób lub analem. Teraz widzę ze cc trzeba było robić. Raz ze nie przezylabym takiego bólu a dziecko nie byloby w niebezpieczeństwie (a u mnie było pod koniec tak ze miało duży spadek tętna!) A trzy ze pochwa nie byłaby szersza

Gość gość
Kobieto idź do sexshopu i kup metalowe, ciężkie kulki do ćwiczeń. Jak masz mięśnie w zaniku i w dodatku osłabione ciążą, tak ciążą, to się nie dziw, żeś luźna.

Gość gość
Ja po dwóch porodach nie czuje żadnej różnicy, mąż także.

Gość gość
Ja byłam nacieta i super mnie zszyly. Mąż mówi że lepiej niż wcześniej

Gość gość
Bo to jest kit żeby namawiać kobiety na nn i nie robić cc. Nie ma możliwości by po porodzie naturalnym kobieta była taka jak przed a nawet ciaśniejsza. Chyba że po plastyce albo gdy krocze jest nacinane i lekarz zszyje potem mocniej. Owszem ćwiczenia mięśni kegla też mogą jakiś efekt dać, ale cudów to się nie spodziewajcie.

Gość gość
19:34 ... masz racje

Gość gość
Ciasniej nie, choć przez pierwsze dwa miesiące po porodzie było. Nie wiem dlaczego. Jest tak samo jak było, ja nie widzę różnicy i mąż też n ie, dochodzi tak jak zawsze i technicznie i czasowo ;)

Gość gość
U mnie ciasniej niz przed dwoma porodami. Po pierwszym porodzie bardzo dobrze mnie zszyli a drugie dziecko wczesniak, ledwo wazylo 2 kg i nic mi sie nie ponaciagalo bo porod trwal 5 min, dziecko wyskoczylo raz dwa za jednym parciem. Ja czesciej mam orgazmy w czasie stosunku po porodach niz przed.