Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka refleksja

Jakaś kobieta do mnie napisze ?.

Polecane posty

Gość Internetowy
Pan. Miło mi ciebie poznać. Jak wieczór się zapowiada?

Gość gość
Mam nadzieję, że dobrze. Ładna zima za oknem, ciepło w domu, żyć nie umierać. A Panu?

Gość Internetowy
U mnie zimy nie ma. Jest tylko zimno i szaro. A wieczór zapowiada się do bani. Chyba że w Pani towarzystwie. Wtedy byłby zdecydowanie lepszy.

Gość gość
Szukam kobiety a może nawet przyjaciółki do rozmów, znajdę tu taką?

Gość gość
Szczęśliwy Pan i nawet o tym nie wie. Drogi nie są zasypane ani nie sa śliskie, śniegu nie trzeba odwalać Są plusy. Minusy pewnie takie, że szaro i brudno.

Pokolorowałem nick, droga Pani. Nie przejmuje się odśnieżaniem. Nigdy mnie to nie bolało. Więc, jakie Pani ma plany?

Gość gość
Myśli Pan, że książka, film,muzyka ? Otóż nie. Prasowanie :)

Ja bym Panią na film lub wspólne słuchanie muzyki zaprosił. Może pomogę Pani przy prasowaniu? Będę uprasowane ubrania składał.

Gość gość
To nie jest najlepszy pomysł. Mogłoby się okazać, że robi to Pan lepiej niż ja.

Zapewniam Panią, nie jestem w tym dobry, ale chęci mam szczere. Pomoc przy obowiązkach domowych procentuje. Pani nie da się dłużej prosić.

Gość gość
Procenty stoją w sprzeczności z zasadami bhp. Dobry miał Pan dzień?

Wiem. Dlatego moje procenty stoją w lodówce. Czy dobry? Zależy jak na to patrzeć. Rozmawiam z Panią, więc dożyłem do tego momentu. Dlatego dobry. A z innego punktu widzenia, do bani. A Pani dzień jak mija? Zadowolona jest z niego Pani?

Gość gość
Tak, nie wygrałam wprawdzie w totka, nie trafiła się super wyprzedaż, nie dostałam wspaniałej wiadomości ale nie przeszkadza to by dzień nazwać dobrym. Dozylismy, ma Pan rację, wielu nie było dane To może mały toast pańskimi procentami?

Z przyjemnością się z Panią napije. Za co wznosimy toast? Może za tą znajomość? A następny za tych, którym nie było dane dożyć do tej godziny.

Gość gość
Dobrze. A czym, bo nie wie czy potrafię przełknąć?

Gość gość
Więc dobrze, proszę Pana. Więc to nieprawda, że mężczyźni tylko mocne alkohole lubią?

To nie prawda. Lubię napić się czegoś lżejszego, szanowna Pani. Nie za zimne? Wino nie powinno być za zimne.

Gość gość
Wolę za zimne niż za ciepłe. Nie znam się na winach, dzielę je tylko na dobre i niedobre. Ma Pan jakieś ulubione?

Gość gość
Tylko nie wiem czy mogę bo mam 15 lat.

Mam. Te wypite w towarzystwie pięknej kobiety, szanowna Pani. Nie pijam ich tak dużo, bo z kim? Ostatnio za dużo whiskey piłem. A Pani ma jakiegoś faworyta?

Gość gość
Nic wyszukanego. Przepraszam Pana, ale cos się wydarzyło i muszę teraz Pana opuścić. Dziękuję za czas który mi Pan poświęcił.

Mam nadzieje że Pani nic się nie stało. Ja również Pani dziękuję za interesującą rozmowę. Zostawię do siebie adres e-mail. Może Pani się skusi na rozmowę? internetowygosc@interia.pl

Gość gość
Drogi Internetowy :) napisz proszę coś o sobie, może żeby zawęzić krąg kobiecych poszukiwań. Co było takie dziś do bani, ludzie, którzy zwykle rozczarowują, czy sytuacje jakie nieprzyjemne, a może po prostu ten poniedziałek , który nie jest piątkiem :D

Poszukuję rozmówczyni. Nikogo więcej. Rozmowa może zbliżyć ludzi. Miej serce i patrzaj w serce. Samotność męczy i zawody miłosne dobijają. Do bani jest wracanie do pustego domu. Otwieranie drzwi i mówienie na głos "wróciłem", gotowanie samemu i tylko dla siebie, mówienie na głos dobranoc. To dobija.

Gość gość
Pomyśl, że niektórzy marzą choćby o chwili samotności, bo żyją wśród innych, nie mając nawet chwili dla siebie. Zwykle człowiek pragnie tego czego nie ma. Przynajmniej w danej chwili.

Gość gość
A żyłeś w jakimś związku, długo? Zwykle ludzie wciąż poszukują tej drugiej połówki.

Tak. Długim. Rozstaliśmy się po długim czasie z powodu oddalania się od siebie. Jeśli ktoś marzy o chwili samotności, może wyjechać gdzieś. Proszę nie porównywać długiej samotności a potrzeby chwilowej samotności.

Gość gość
Przepraszam, nie chciałam Cię urazić. Nie wiem jak to jest żyć dłuższą samotnością, choć i w związku czułam się samotna i podobnie jak Ty byliśmy raczej obok siebie i chyba ciągle szukaliśmy pretekstów, żeby nie spędzać już czasu razem :(